Hakkari'deki Kanlı Saldırıda Şehit Olan Er Yılmaz'ın Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Hakkari'deki Kanlı Saldırıda Şehit Olan Er Yılmaz'ın Evine Ateş Düştü

Hakkari\'deki Kanlı Saldırıda Şehit Olan Er Yılmaz\'ın Evine Ateş Düştü

Yüksekova'da PKK'lıların silahlı saldırısında şehit olan 3 askerden jandarma er Yunus Yılmaz'ın Elazığ'daki baba evine ateş düştü.

25.10.2014 21:44  Güncelleme: 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde PKK'lıların silahlı saldırısında şehit olan 3 askerden jandarma er 20 yaşındaki Yunus Yılmaz'ın Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

ANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Oğullarının şehit haberini alan aile gözyaşlarını tutamazken, fenalık geçiren anne Aysel Yılmaz, hastaneye kaldırıldı. Yüksekova'da bugün PKK'lıların silahlı saldırısında şehit olan 3 askerden jandarma er Yunus Yılmaz'ın baba ocağına ateş düştü.

YAKINLARI TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde yaşayan şehidin annesi Aysel, babası Saim, kara haberi alınca yıkıldı. Komşu ve akrabalarının başsağlığına geldiği Yılmaz ailesi gözyaşlarına boğuldu. Henüz 6 aylık asker olan oğullarını şehit olmasıyla birlikte büyük üzüntü yaşayan aileleri yakınları teselli etmeye çalıştı.

"ANNESİ HEDİYE ALMIŞ VE..."

Yılmaz, gazetecilere yaptığı konuşmada, oğluyla en son bugün öğleden sonra telefonla konuştuğunu söyledi.

Bu konuşmanın ardından onu aradığını ancak ulaşamadığını belirten Yılmaz, "Konuştuğumuzda, halini hatırını sordum. 'Anneme telefon aldım, onu gönderiyorum, kargoya gidiyorum' dedi. Ben de 'Neden aldın, paran var mı?' dedim. Ayın 5'inde askerliğinin 6'ncı ayı bitecekti. Bu acı hepimizindir. 10 yıla yakın görev (koruculuk) yaptım. Vatan sağ olsun."

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

5 çocuk annesi Aysel Yılmaz, en büyük çocuğunun şehit olduğu haberinin ardından fenalık geçirdi. Anne Yılmaz, ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Şehit Yunus Yılmaz'ın yarın memleketi Bingöl'ün Karlıova İlçesi Çatak Köyü'nde düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'deki Kanlı Saldırıda Şehit Olan Er Yılmaz'ın Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement