Şehit Kemal Dursun, Adilcevaz'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Kemal Dursun, Adilcevaz'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Siirt Pervari'de, yıldırımın isabet etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kemal Dursun, memleketi Bitlis Adilcevaz'da son yolculuğuna uğurlandı.

20.10.2014 23:03  Güncelleme: 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Dursun, son yolculuğuna uğurlandı- Siirt'tin Pervari ilçesinde, yıldırımın isabet etmesi sonucu şehit olan piyade uzman çavuş Kemal Dursun, memleketi Adilcevaz'da son yolculuğuna uğurlandıBİTLİS (AA) - Siirt'tin Pervari ilçesinde, yıldırımın isabet etmesi sonucu şehit olan 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli piyade uzman çavuş Kemal Dursun, memleketi Adilcevaz'da son yolculuğuna uğurlandı.Şehit Dursun için ilçe merkezindeki Belediye Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene, şehidin ailesi, Bitlis Vali Yardımcıları Salih Altun ve Ömer Faruk İlhan, 10. Motorolu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Şen ve vatandaş katıldı.Törende şehidin annesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Aileyi Kaymakam Özbek teselli etti.Dursun'un cenaze namazını Kıldıran İl Müftüsü Abdulkerim Akbaba, Şehitlik mertebesinin Peygamberlikten sonra gelen en büyük makam olduğunu belirterek, "Şehidimizin ailesini kutluyorum. Peygamberimize komşu bir evlat yetiştirmişler" dedi.Şehidin Babası Yaşar Dursun, "Ne mutlu bana ki bu vatana şehit evlat yetiştirdim" dedi.Ardından, Dursun'un cenazesi ilçedeki Alacaatlı Mezarlığında defnedildi. -Adilcevaz-Şehit piyade uzman çavuş Kemal Dursun

Şehit Kemal Dursun, Adilcevaz\'da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Kemal Dursun, Adilcevaz'da Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement