Şehit Babası Paşayı Ağlattı - Son Dakika
Güncel

Şehit Babası Paşayı Ağlattı

Şehit Babası Paşayı Ağlattı

Siirt’te mayınlı saldırı sonucu şehit olan Bursalı Jandarma Çavuş Bahadır Aydın, Son yolculuğuna uğurlandı.

20.08.2015 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te mayınlı saldırı sonucu şehit olan Bursalı Jandarma Çavuş Bahadır Aydın, Son yolculuğuna uğurlandı. Bursa'daki şehitliğe defin sırasında şehit babası Muhsin Aydın'ın "Dik duracağım, onları sevindirmeyeceğim. Siz de dik durun komutanım, benim hakkım size helal olsun, sizde hakkınızı helal edin" şeklindeki sözleri Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seydullah Saldık'ı duygulandırdı.

Şehit çavuşun fotoğrafını öpen Tümgeneral Saldık, Muhsin Aydın'a sarılıp gözyaşı döktü. Saldık, şehit ailesine Türk Bayrağı hediye etti.

Bahadır Aydın'ın Ulucami'de kılınan cenaze namazının ardından evinin önünde yapılan duaya da yüzlerce kişi katıldı. Ambulansla taşınan anne Emine Zülfiye Aydın ambulansın Bursa trafiğine takılması nedeniyle eve yarım saat gecikmeli geldi. Baba Aydın'ın isteği üzerine evin önündeki dua uzatılıp şehidin annesinin gelmesi beklendi. Tabuta ve birbirlerine sarılan şehidin anne, babası ve erkek kardeşi teröre lanet okuyup "Allah onları o dağlarda süründürsün. Allah onları perişan eylesin" diyerek tepki gösterdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Babası Paşayı Ağlattı - Son Dakika

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement