Şehit Babası Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Şehit Babası Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Şehit Babası Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Artvin’in Şavşat ilçesinde şehit babası Turgut Yalanız, kurbanını kestikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

05.10.2014 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Şavşat ilçesinde şehit babası Turgut Yalanız, kurbanını kestikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Şavşat ilçesine bağlı Ilıca köyünde, Kurban Bayramı namazını kıldıktan sonra kurbanını kesen Yalanız, aniden rahatsızlandı. Köye çağrılan ambulansla birlikte Şavşat Devlet Hastanesine kaldırılan Yalanız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Turgut Yalanız'ın cenazesi bugün Şavşat Kemalpaşa Camii önünde kılınan cenaze namazı sonrası şehit oğlunun yanında toprağa verilmek üzere Ilıca köyüne götürüldü.

Cenaze namazına Kaymakam Cemil Sarıoğlu, Milletvekili İsrafil Kışla, Garnizon Komutanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkanı Ahmet Sinana Öztürk, AK Parti İlçe başkanı Sedat Demir, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş ve yakınları katıldı.

Turgut Yalanız'ın oğlu Muhammer Yalanız, 2007 yılında Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde meydana gelen mayın patlaması sonucu şehit düşmüş ve cenaze töreninde baba Turgut Yalanız "Vatan sağ olsun" demişti.

Öte yandan, şehit Muhammer Yalanız ve baba Turgut Yalanız'ın her ikisinin de Pazar günü toprağa verilmesi dikkat çekti. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Babası Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement