Şehit Annesi Şehit Astsubaya Ağladı - Son Dakika
Güncel

Şehit Annesi Şehit Astsubaya Ağladı

Şehit Annesi Şehit Astsubaya Ağladı

Kars’ta PKK’lı teröristlerle jandarma arasında çıkan çatışmada şehit düşen Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk, Harakani Havaalanı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye gönderildi.

16.08.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta PKK'lı teröristlerle jandarma arasında çıkan çatışmada şehit düşen Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk, Harakani Havaalanı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

Bugün sabah erken saatlerde Kağızman Karakale köyünde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk için Harakani Havaalanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze törenine katılan şehit annesi Cahide Özdemir ise Nurettin Öztürk'ün tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Havaalanında düzenlenen törene; Vali Günay Özdemir, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapata, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, askeri personel, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören katılan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla gözyaşı döktüler.

Şehit Astsubay Nurettin Öztürk için düzenlenen cenaze töreni saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Öztürk'ün biyografisi okundu. Ardından Müftü Yardımcısı Veli Kulaksız tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dualar edildi. Daha sonra tören mangası tarafından omuzlara alınan Nurettin Öztürk'ün cenazesi havaalanında bekletilen askeri uçak ile Ankara'ya, oradan toprağa verilmek üzere memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.

ŞEHİT ANNESİ ŞEHİT ASTSUBAYA AĞLADI

Öte yandan, şehit Astsubay Nurettin Öztürk'ün cenaze törenine katılan şehit annesi Cahide Özdemir ise Öztürk'ün bayrağa sarılı tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Cahide Özdemir'in oğlu Uzman Çavuş Taner Özdemir de 2010 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Kovancılar köyünde terör örgütü PKK üyelerince yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olmuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Annesi Şehit Astsubaya Ağladı - Son Dakika


Advertisement