Şehit Aileleri ve Gazilere Tekne Gezisi - Son Dakika
Yerel

Şehit Aileleri ve Gazilere Tekne Gezisi

Şehit Aileleri ve Gazilere Tekne Gezisi

Dalaman’da ikamet eden Şehit Aileleri ve Gaziler için Dalaman Belediyesi tarafından Dalaman Koyları’nda tekne gezisi düzenlendi.

27.09.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman'da ikamet eden Şehit Aileleri ve Gaziler için Dalaman Belediyesi tarafından Dalaman Koyları'nda tekne gezisi düzenlendi. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'ın da katıldığı tekne gezisinde Şehit Aileleri ve Gaziler Dalaman Belediyesi'ne ait otobüs ile Sarsala Koyu'na götürüldü. Sarsala Koyu'nda Dalaman Belediyesi'ne ait tekne ile tekne gezisine çıkan Şehit Aileleri ve Gaziler ile Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ilk olarak Akbük Koyu'nda kahvaltı ettiler.

Tekne gezisinde Hamam Koyu'ndan Göbün Koyu'na geçen şehit yakınları ve gaziler, burada yenilen öğle yemeği ardından Sarsala Koyu'na tekrar geri döndüler.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz "Dalaman'daki tüm şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ve yakınlarını tek tek aradık. Katılmak isteyen ailelerimizin sosyal aktivite de bulunmaları ve bölgemizi daha iyi tanımaları için tekne gezisi düzenledik. Kendileri ile görüşmelerimizde birçok ailemiz ilk defa Dalaman'ımızın Dünya Harikası koylarını ilk defa gördüklerini ifade ettiler. Kendilerine güzel bir gün yaşattığımızı umuyorum. Davetimize bizleri onurlandırarak katılan tüm Şehit Ailesi ve Gazilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra değişik günlerde ve zamanlarda farklı aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Aileleri ve Gazilere Tekne Gezisi - Son Dakika


Advertisement