Şehidin Babası: Konuşursam Beyler Rahatsız Olur - Son Dakika
Güncel

Şehidin Babası: Konuşursam Beyler Rahatsız Olur

Hakkari Dağlıca'da teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen askerin babası, "Konuşmama gerek yok. Konuşursam çok diyeceğim var. Beyler rahatsız olur." dedi.

29.08.2015 22:26  Güncelleme: 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 14 gün önce PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde kurtarılamayarak şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata'nın Konya'nın merkez Selçuklu ilçesindeki baba ocağı ziyaretçi akınına uğradı.

"VATANINI SEVDİĞİ İÇİN ASKERE GİTMİŞTİ"

Vatandaşların taziye dileklerini şehidin babası Mehmet Özata kabul etti. Burada kısa bir açıklama yapan baba Özata, oğlunun 23 yaşında olduğunu ve bir senedir asker olarak görev yaptığını belirterek, "Vatanını sevdiği için askere gitmişti." dedi.

"BEYLER RAHATSIZ OLUR"

Son zamanlarda terör olaylarının artması ile ilgili soruya şehit babası; "Konuşsam bazı şeyler çok derin. Konuşmayayım. Konuşmama gerek yok. Konuşursam çok diyeceğim var. Beyler rahatsız olur." şeklinde cevap verdi.

ŞEHİDİN YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şehit Mustafa Kemal Özata'nın naaşı cenaze aracıyla evinin önüne getirilerek helallik alındı. Bu sırada şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan şehidin baba ocağının bulunduğu sokaktaki binalar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehidin Babası: Konuşursam Beyler Rahatsız Olur

Son Dakika Güncel Şehidin Babası: Konuşursam Beyler Rahatsız Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (154)

  • Kemal: Terörist partisi barajı aştı, sonra kudurdu şerefsizler. Türk milleti de particilik oynarsa, elin yahudisi ermenisi ülkeyi böyle karıştırır. 20 354 Yanıtla Sosyalist: Bu klasik söylemi bırakın da ölümleri durduracak çarelerden bahsedin boş konuşmayın 102 6
  • adana: Şehit ailesinin konuşmaya hakı yok bu memlekete sarayınız batsın milleti soydunuz yetmedi 87 3 Yanıtla
  • ZAZA NİYAZİ: KORUCULAR ÇOK UYARDI...ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK EVLERE ŞEHİRLERE SİLAH DEPOLADI.. ELEMANLARI ŞEHİRLER YERLEŞTİRDİ...YOLLARA BOMBA TUZAKLARINI KURDU... AYRICA DEVLET MEMURLARI İÇİNDE ÖĞRETMENLER İÇİNDE ÇOK PKK LI VAR. HEPSİ TEMİZLENMELİ....mayınlar çözüm sürecinde döşendi. pkk ta asla güvenmeyin. operasyonlar hızlansın. barış vatana ihanettir.pkk tamamen imha edilmeden barış olmaz....ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK EVLERE ŞEHİRLERE SİLAH DEPOLADI.. ELEMANLARI ŞEHİRLER YERLEŞTİRDİ...YOLLARA BOMBA TUZAKLARINI KURDU 15 67 Yanıtla Sosyalist: Bu kafayla çok yaşarsın çözüm diye sunduğun başka insanların ölümü yazıklR olsun 91 5
  • Armin: Bu savaş mehmetcigin değil. Kim niye savaş çıkardı halen bilmeyen aptallar var. 55 0 Yanıtla
  • japon: birileri için öldüğüne inandırılıyoruz basın algı yaratıyor bu aslan parçaları vatan için şehit oluyorlar boş boş yorum yapmayın baba acılı yürekler yanıyor ama bu vatanıda sahipsiz bırakmamak gerekiyor kardeşimiz bu görevi üstlenmiş allah gani gani razı olsun nurlar içinde yatsın 5 50 Yanıtla
  • Cizira bota: Konusursan saraylar saltanatlar yikilir Baba 37 10 Yanıtla
  • brd brli: Haah yarbay actı kapıyı gari iceri giren cok olur 11 35 Yanıtla Yeter artik: İğrenç seni 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement