Şehidin Ablası Cenaze Törenine Çıplak Ayakla Katıldı - Son Dakika
Güncel

Şehidin Ablası Cenaze Törenine Çıplak Ayakla Katıldı

Iğdır'da PKK tarafından şehit edilen polis memuru Olgun Kurbanoğlu'nun cenaze törenine ablasının çıplak ayakla katılması dikkatlerden kaçmadı.

01.09.2015 16:20  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Olgun Kurbanoğlu'nun bir hafta önce Kars'ın Susuz ilçesinde yaşayan annesi Sezile Kurbanoğlu'nu kaybettiği ortaya çıktı. Olgun Kurbanoğlu için bugün Iğdır Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlendi.Törene katılan şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti. Acılı ablaya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi.

ŞEHİDE VEDA

Babasını yıllar önce yitiren, annesini toprağa verdikten sonra 2 gün önce Karakoyunlu'daki görevine başlayan Olgun Kurbanoğlu için bugün Iğdır Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlendi.

Törene, Vali Davut Haner, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ulus, Vali Yardımcıları Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polisin eşi, çocukları ve kayınpederi ise Susuz'a gittikleri için törende hazır bulunmadı.

ŞEHİDİN ABLASI TÖRENE ÇIPLAK AYAKLA KATILDI

Törene katılan şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti. Cenaze töreni için Kars'tan otomobille gelen çıplak ayakla inen acılı ablaya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi.

Tören boyunca abla Şenay Okuklu ile şehit polis memurunun ağabeyi Sadık Kurbanoğlu'nun ağıtları törene katılanları duygulandırdı. İl Müftüsü Cüneyt Kulaz'ın duası sonrası Azeri kökenli Olgun Kurbanoğlu'nun cenazesi ambulansla 5'inci Hudut Alay Komutanlığı'na götürüldü.

CENAZE OTOPSİ İÇİN HELİKOPTERLE ERZURUM'A NAKLEDİLDİ

Şehit polisin cenazesi askeri helikopterle otopsi için Erzurum'a getirildi. Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi bahçesine inen helikopterden cenazeyi alan polisler minibüsle Adli Tıp Kurumuna götürdüler.

Şehidin Ablası Cenaze Törenine Çıplak Ayakla Katıldı

Son Dakika Güncel Şehidin Ablası Cenaze Törenine Çıplak Ayakla Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • murat: akpye oy verenlere Allah hesabını soracak ahirette 57 7 Yanıtla
  • gara: Aahh tayip reis ah. yaktın fidan gibi gençleri 32 3 Yanıtla
  • yakup: akp sağol sun oy toplama sermaye si sehit kani akp adi pislikleri türkiye nin baş belası nalet olası ça 32 2 Yanıtla
  • Kutup yildizi: Bunun kaatili sarayda yasiyor ! Elleri kanli ! Turkiye onun umurunda mi ? Secimden once cozum cozum ! Diyordu . Secimi kaybetti simdi savas! Savas ! Diyor .Fark bu .. 22 9 Yanıtla
  • murat: bu millet yeniden inş ayağa kalkacaktır birileri saraylarda yaşayacak birileride ayakkabısız gezecek 17 14 Yanıtla
  • Elazığ 23: Polise uzanan eller kirilsin Kahrolsun pkk Kahrolsun hdp 21 3 Yanıtla
  • karadayı: lanet olsun kardeşikardeşe kırdıranlara bütün şehitlerimize Allah rahmet etsin 22 0 Yanıtla
  • batman: yav her olay oldugunda her sucu cumhurbaskanmıza atıyor ınanın bu cumhur baskanı suan basınızda olmasyadı gece rahat karınızın koynunda bıle yatamazdınız 0 22 Yanıtla
  • hasan: Yazık..Allah rahmet eylesin.. 17 1 Yanıtla
  • kemalist omar: ayaklarına gurban olurum bacım allah sabır versin 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement