Sedat Peker'in Umre Ziyaretinden Fotoğraflar Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker'in Umre Ziyaretinden Fotoğraflar Yayınlandı

3 Mayıs Türklük Günü'nde umre ziyaretinde bulunmak üzere Suudi Arabistana giden Sedat Peker'in fotoğrafları, sosyal medya hesabından yayınlanmaya başlandı.

06.05.2015 08:53  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sedat Peker, 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde umre ziyaretinde bulunmak üzere Suudi Arabistan'a gitti. Peker, umre ziyaretiyle ile ilgili olarak "Umre ziyaretimi 3 Mayıs gününe aldım. Bilge lider Cennetmekan Başbuğ'un 'Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur' öğretisinin halen daha bize rehber olduğunu dosta, düşmana göstermek içindir" dedi.

HELALLİK İSTEDİ

Sosyal medya aracılığıyla sevenlerinden helallik isteyen Peker, şu ifadelere yer verdi: "Sizden helallik almak isterim. Sizler bu satırları okuduğunuz saatlerde ben Umre vazifemi yerine getirmek için yola çıkmış olacağım. Bir sebeple bana hakkınız geçtiyse lütfen hakkınızı helal edin. Eğer benim bir hakkım var ise hakkım sizlere helal olsun."

İşte Peker'in umre ziyaretinden kareler;


Sedat Peker\'in Umre Ziyaretinden Fotoğraflar Yayınlandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sedat Peker'in Umre Ziyaretinden Fotoğraflar Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • cumhur yulug: bu memlekette 5 tane daha sedat peker olsa bu çakalların hiçbiri ürüyemezdi.ne yazıkki 1 tane var.ey siz çakallar adam görün. 79 46 Yanıtla
  • adanalı: bu müslünanlar tuaf.ne işin var çölde 37 80 Yanıtla
  • ABD Lİ: D: bu ne la 10 52 Yanıtla
  • anti mafya: o kibirle orda ne işin var hala tespihli pozlar korumalar falan 18 41 Yanıtla
  • 47: gösterş için 16 40 Yanıtla
  • sedat peker sevenleri: sedat pekere laf söyleyen zoytarılar siz onun kesip attığı tırnak olabilirmisiniz adam gibi adamdır sedat peker sizlergibi klavye erkeği değil 15 26 Yanıtla
  • ,,,,,,,,,,,: allahın huzuruna bile korumalarla gidiyor 29 9 Yanıtla
  • osman: helal olsun adam gibi adam 10 25 Yanıtla
  • sinan cem: kim bu ülkede vatan millet, bayrak, namaz, kul hakkı diyorsa hep şüpeylen yaklaştım. sanki bu değerler pisliklerin kapatatılmasında bir araç gibi kullanılıyor. 4 22 Yanıtla
  • YOZGATLI: KALPTAN OLMADIKCA OLMAZ BOŞUNA KENDİ YORMUŞ SEDO 18 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı
    16:18 Ordu'daki Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi bir yılda 350 bin kişiyi ağırladı

    Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in öncülüğünde yapılan çalışmalar sonucunda Ordu'da inşa edilen Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi, geçen yıl nisanda ziyarete açıldı. Gemi ve müze, bir yılda 350 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı
    16:15 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Başkan Köksal, fuarın şehir ekonomisine can suyu olmasını temenni etti.


Advertisement