Sedat Peker'den 'Hükümetten Korkuyor' Eleştirilerine Yanıt - Son Dakika
Güncel

Sedat Peker'den 'Hükümetten Korkuyor' Eleştirilerine Yanıt

'Hükümetten korktuğu için eleştiremiyor' iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt veren Sedat Peker "Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam" dedi.

27.01.2015 14:27  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sedat Peker, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve arkadaşlarının korktuğu için hükümeti eleştiremiyor şeklindeki iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Peker, yaptığı açıklamada "Devletin, milletin ve kutsal dinimizin tehlike altında olduğu dönemde kimse siyonist uşaklarının, vatan hainlerinin gemisine su taşıyacak hareketlerin içerisinde olmamızı beklemesin" dedi.

İşte Sedat Peker'in açıklaması;

Son günlerde MHP'nin üst yönetimindeki Şefkat Çetin'e yakın olan bazı şahıslar, korktuğum için AK Parti hükümetini (tekrardan cezaevine girmemek adına) eleştiremediğimi söylüyorlarmış.

"DİNİMİZ TEHLİKE ALTINA GİRDİĞİ ZAMAN..."

Kıymetli Dostlarım, geçmiş zamanlarda devletimiz, milletimiz ve kutsal dinimiz İslam tehlike altına girdiği zaman, hilafet sancağı gökyüzüne çekilirmiş. Sancağın çekildiğini duyan, gören tüm inananlar ayırt etmeksizin toplanarak devletimizi, milletimizi ve kutsal dinimizi koruma altına alırlarmış. Toplananların içerisinde yer alan bakkalı, kasabı, çiftçisi hatta mevcut yönetime karşı isyan durumunda olanlar bile sancağın çekildiğini duyduklarında, hepsi bir bütün halinde koruma kalkanı oluştururlarmış.

"SANCAĞI GÖK YÜZÜNE ÇEKMEK MÜMKÜN DEĞİL"

Şu an hilafetle yönetilmediğimiz için sancağın gökyüzüne çekilmesi diye bir şeyin olabilmesi tabi ki mümkün değil. Ancak Türk-İslam davasına gönül vermiş olan bütün samimi gözler semaya baktıkları zaman devletin, milletin ve kutsal dinimizin tehlike altında olduğunu görmektedirler. ( Bu sebeple bütün dava adamları birinci görevlerinin hem içten hem dıştan oluşturulmuş şer odaklarıyla mücadele etmek olduğunu bilmektedirler. )

PEKER, HÜKÜMETİ NEDEN ELEŞTİRMİYOR?

Devletin, milletin ve kutsal dinimizin üstündeki tehlike tamamen ortadan kalktıktan sonra eleştirilecek bütün her şeyi biz tek tek söyleriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu kutsal değerler büyük bir tehlike altındayken, hiç kimse bizden çiçeği, böceği, birkaç tane ağacı bahane ederek, siyonist uşaklarının, Vatan hainlerinin gemisine su taşıyacak hareketlerin içerisinde olmamızı beklemesinler.

Kıymetli Dostlarım, benim bu dünya da ki tek korkum; 'Yüce ALLAH'ın onurlu bir insan olarak yaşama hakkımı layık olamadığım takdirde bir gün elimden alabileceği olmuştur.' (Bunun haricinde benim bir şeylerden korkacağımı düşünenlere, cesaretimin zekâtını verdiğim takdirde ise herhalde kendilerini ejderha zannedip, ağızlarından ateş çıkarmaya çalışırlar.)

Bu düşünce de olanlar şunu aklınıza iyice sokun, ben SEDAT PEKER'im. Gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadım ve korkmam. Hayatları boyunca, sünnet olurken, cinsel organlarından dökülen bir iki damla kanın haricinde kanları dökülmemiş veya kimsenin kanını dökmemiş insanların şahsımın cesaretini sorgulamaya kalkmaları kendilerini komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Sedat Peker\'den \'Hükümetten Korkuyor\' Eleştirilerine Yanıt
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sedat Peker'den 'Hükümetten Korkuyor' Eleştirilerine Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • fulden: GÖRDUGUM HIC BIRŞEYDEN KORKMAM sözun özumuzdur reis,seni cekemeyenler antel taksin 31 13 Yanıtla
  • rauf: reis allah senden razi olsun bizim dediklerimizi sen dersin daha cok insan duyar seni herkes taniyor allah seni korusun ve ayni aciklamalara devam reis 27 7 Yanıtla
  • MAHMUT: SANA YORUM YAPMAYA BİLE DEĞMEZSİN. SEN BİZİM İÇİN BİTTİN. SEDAT PEKER. TÜRK-İSLAM ÜLKÜCÜLERİ İÇİN BİTTİN SEN. SENİ REİS YAPAN BİZİZ. BİZ YENİ REİSLERİMİZİDE ÇIKARTMASINI BİLİRİZ. . . 9 21 Yanıtla
  • Radikal: Yav böle adamlar boş adamlar yok gözünün gördüğünden korkmazmış Adam'ı hoplatırlar sıkıysa SEDAT efendi AKP ye Konuş bakalım 16 12 Yanıtla
  • Attila Burak KARAÇAK: Ulan adamın son söylediği cümleden sonra hala konuşan varsa, şerefini sorgulasın be kardeşim! 17 7 Yanıtla
  • TENEKELER TENEKESI SP: SEN GIT GARIBAN PILAVCILARI SORGUYA CEK TENEKE SEDAT SANAL BABA ZAMANINDA YASLADIN ARKANI VELI KUCUGE. KENDINI BISEY SANDIN BIDE BUNA REIS DIONUZ NE YAPMISLA BU ADAM TURKLUK ADINA ISLAM ADINA VATAN ADINA SIRTINDA KUMMU TASIMIS SAFI RUZGARSIN SAFII HAYATTINDA KAC KEZ CATISTIN POSTU DELDIRDIN DAGLARDA MI SAVASTIN NEYIN TRIBINDESIN SEN 20 1 Yanıtla
  • Türk: Yürü be reis arkandayız 5 15 Yanıtla
  • adil: mhp genel başkanlıgı sana yakışır sedat reis. . orda duranların hepsi satılık. . . yada kaset ve şantaj bagımlısı. . 11 9 Yanıtla
  • yavuzhan: Güzel konuşmuş Reis. Kendisi gibi olmuş. Sizin gibi sırf muhalefet olsun diye yangına körükle gitmemiş. 14 5 Yanıtla
  • siirtli: böyle boş insanları haber yapacagınıza ülkedeki yoksul insanları gösterin önce 15 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, meslek liselerinin eğitim kalitesini arttırmaya önem veriyor
    12:40 Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, meslek liselerinin eğitim kalitesini arttırmaya önem veriyor

    Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Kaymakam Osman Bilici, okulun genel durumu hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerle bir araya geldi. Kaymakam Bilici, öğretmenlerin eğitim kalitesini artırma çalışmalarını desteklediğini belirterek, öğrencilerle de yakından ilgilendi.

  • Mersin Uluslararası Limanı 25 Milyonuncu Konteynerini Elleçledi
    12:40 Mersin Uluslararası Limanı 25 Milyonuncu Konteynerini Elleçledi

    Türkiye'nin lider konteyner terminali Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 2007'den bu yana 25 milyonuncu (TEU) konteynerini elleçleyerek yeni bir kilometre taşına imza attı. MIP, 2023 yılında yaklaşık 2 milyon TEU konteyner, 8 milyon tonun üzerinde konvansiyonel yük elleçleyecek.

  • AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Söğütlü'de Halk Buluşmasına Katıldı
    12:40 AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Söğütlü'de Halk Buluşmasına Katıldı

    AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Söğütlü ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında konuştu. Erdoğan, Cumhur İttifakı dışında seçilip geri dönme planı yapanlara kapılarının kapalı olduğunu belirtti. Programa, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, meclis üyesi adayları ve mahalle sakinleri katıldı.

  • Denizli'de minibüs yangını
    12:40 Denizli'de minibüs yangını

    Denizli'nin Buldan ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan minibüsten geriye metal yığını kaldı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, ölen veya yaralananın olmadığı belirtildi.

  • Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti sandık görevlileriyle bir araya geldi
    12:38 Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti sandık görevlileriyle bir araya geldi

    Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, kentte düzenlenen bir programda AK Parti sandık görevlileriyle bir araya geldi. Savran, hizmet ve eser siyasetiyle Nevşehir'e sahip çıktıklarını belirterek, yeni dönemde de projeler üreteceklerini ve şehri daha da güzelleştirmek için çalışacaklarını ifade etti. Savran, sandık görevlilerinin önemli bir görevi yerine getireceğini vurgulayarak, seçimlerin sahada kazanıldığını söyledi.

  • Denizlispor, gençleriyle Keçiörengücü maçına hazırlanıyor
    12:37 Denizlispor, gençleriyle Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

    Denizlispor, TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasında Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, galibiyet parolasıyla maça hazırlanıyor. Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, maçın önemine dikkat çekerek, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti.

  • Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı
    12:37 Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı

    Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen panayırda, 340 girişimci kadın tarafından üretilen el emeği ürünler ramazan çadırında satışa sunuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın da ziyaret ettiği çadırda, kadın girişimcilerle sohbet edildi. Dernek başkanı Nagihan Aygün, vatandaşlardan girişimci kadınlara destek olmalarını istedi ve çadırda kıyafetlerden banyo malzemelerine kadar birçok ürünün bulunduğunu belirtti. Girişimci kadınlar ise elde ettikleri gelirle ev ekonomisine katkıda bulunduklarını ve müşterilerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

  • Karatay Tabiat Mektebi'nde Eğitimler Başladı
    12:36 Karatay Tabiat Mektebi'nde Eğitimler Başladı

    Konya'nın Karatay ilçesinde eğitim çağındaki çocuklar için kurulan Karatay Tabiat Mektebi'nde eğitimler başladı. İlkokul ikinci sınıf öğrencileri doğayı keşfederken eğlenceli etkinliklere katılacak.


Advertisement