Sedat Özsoy Mülkiyet Konusunda Garanti Verdi - Son Dakika
Güncel

Sedat Özsoy Mülkiyet Konusunda Garanti Verdi

Sedat Özsoy Mülkiyet Konusunda Garanti Verdi

Tepeltepe Köyü Derneğini ziyaret eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Özsoy, mülkiyet ile ilgili sorunu halkla beraber çözeceklerini söyledi.

01.03.2014 09:18  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepeltepe Köyü Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, mülkiyet ile ilgili sorunu halkla beraber çözeceklerini belirterek, "Halkı, 'Evinizi yıkacaklar' yalanlarıyla kandırmaya çalışıyorlar" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, merkezi Büyükdere'de bulunan Şebinkarahisar'ın Tepeltepe Köyü Derneği'ni ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Meclis Üyesi Adayı Erol Akkuş, Hüseyin Coşgun, Abdullah Akşahin ve Abdullah Günaylı'nın da hazır bulunduğu ziyaret, sohbet havasında geçti.

Sedat Özsoy, Sarıyer ile ilgili projelerini anlatarak Tepeltepelilerden destek istedi. Özsoy, mülkiyetle ilgili sorulara "İçiniz rahat olsun. Bu sorunu halkla beraber çözeceğiz. Size rağmen hiçbir şey yapmayacağız" dedi.

"MÜLKİYET KONUSUNU HALKLA BERABER ÇÖZECEĞİZ"

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Sedat Özsoy, mülkiyet konusunda söz vererek, "Size 3 ayda tapu sözü verenler sözünü tutmadılar. Sizin yüzünüze bakamıyorlar. Şimdi halkı evinizi yıkacaklar yalanlarıyla kandırmaya çalışıyorlar. CHP'nin bu yalanlarına inanmayın. Sedat Özsoy belediye başkanlığı yaptığı dönemde hiç kimsenin tuğlasına dahi dokunmadı, bundan sonra da dokunmaz. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz. Sarıyer'in mülkiyet sorununu yerinde dönüşümle çözeceğiz. Bunu da halkla beraber yapacağız. Siz nasıl isterseniz o olacak. Halka rağmen hiçbir şey yapmayız, içiniz rahat olsun. Devlet halkının yanında olacak" dedi.

Toplantıdaki birçok kişi ise Sedat Özsoy'un önceki dönemini hatırlatarak, "Biz sizi biliyoruz. Hizmetlerinizi Sarıyer halkı çok iyi biliyor. İnşallah yeniden bu hizmetleri alırız" diye konuştu.

Dernek yöneticileri; AK Parti'nin meclis üyeliği listesindeki Şebinkisarlı isimlerin ön sıralarda yer almasından duydukları memnuniyeti de ifade ederek, kendilerine verilen değerden dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir de sıcak karşılamadan dolayı teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sedat Özsoy Mülkiyet Konusunda Garanti Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement