Sebastian Vettel: Mercedes ile Galibiyet Mücadelesi Verebiliriz - Son Dakika
Spor

Sebastian Vettel: Mercedes ile Galibiyet Mücadelesi Verebiliriz

Sebastian Vettel, takımı Ferrari’nin Bahreyn’de Mercedes’e karşı galibiyet mücadelesi verebileceğini düşünüyor.

18.04.2015 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vettel bugün yumuşak lastiklerle mükemmel bir tur atamadı ve günü takım arkadaşı Kimi Raikkonen’in arkasında 4. sırada tamamladı.

Vettel ” Büyük bir adım atacağımızı umuyorum. Bekleyip görmemiz lazım. Çok yakın görünüyor ancak Mercedes’in de büyük adım atacağını biliyoruz. En önemlisi araç içerisinde mutlu olmam ve onunla çalışabiliyor olmamız. Son hızlı turum mükemmel değildi. Son viraja kadar belki iyiydi ancak yine de çok yakın görünüyor. Ancak Mercedes’in sıralamalarda motoru açtığını biliyoruz. Onlar hala biraz öndeler. Onlara ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi olur. Galibiyet her zaman mümkündür. En önemlisi araç içerisinde iyi hissetmemiz ve çalışmak için iyi bir platforma sahip olmamız. Gece sıkı çalışıp ilerleyeceğiz. Sonunda koşullar ne olursa olsun hızlı olmalıyız. Çin çok serindi ancak bizim çok yavaş kaldığımızı düşünmüyorum. Aynı zamanda Mercedes’in güçlü bir pakete sahip olduğunu anlamalıyız. Bu bir anda kaybolmaz. Bu hafta sonu bir adım daha yaklaşabilirsek bu büyük bir başarı olur.” dedi.

Perez’le olan teması için Vettel “Virajda biraz fazla derindeydim ve ön kanadım temas etti. Biraz pist üstü zamanı kaybetmemiz kötü oldu ancak yine de iyi bir gündü. Fren sorunlarından endişe duymuyorum. Sorunu anlayıp çözmeliyiz. Büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak 3 yarışa çıktık ve sorunsuz bir sürü test yaptık.” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sebastian Vettel: Mercedes ile Galibiyet Mücadelesi Verebiliriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement