Şavşat'ta "Kutlu Doğum Haftası" Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Şavşat'ta "Kutlu Doğum Haftası" Etkinlikleri

Şavşat'ta "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

18.04.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şavşat'ta "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Belediye Düğün Salonundaki programa, Şavşat Kaymakam Vekili ve Ardanuç Kaymakamı Recep Höl,  Belediye Baskanı Sinan Öztürk, Garnizon Komutanı Bülent Keskinsoy, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Süleyman Özbek Kuran Kursu öğrencilerinin okuduğu Kuran ile başlayan programda, Şavşat Müftüsü Mahmut Ay konuşma yaptı.

Kutlu Doğum Haftası'nda bu yılki temanın "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet" olarak belirlendiğini ifade eden Ay, samimiyetin riyadan uzak olmak olduğunu, kısaca "ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol" düsturu olduğunu söyledi.

Kuran kursu öğrencilerinin ilahiler seslendirdiği programda, hafta dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa ailesiyle Borçka'dan katılan ve "Ya Hz. Muhammet" adlı şiiri okuyan 4 yaşındaki Enes Görmüş, programı izleyenlerin beğenisini topladı.

Program, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Hacımüftüoğlu'nun verdiği "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet" konusunda verdiği konferansla sona erdi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şavşat'ta 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement