Satranç Kupası Finalistleri Belirleniyor - Son Dakika
Yerel

Satranç Kupası Finalistleri Belirleniyor

Satranç Kupası Finalistleri Belirleniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet kupası satranç turnuvası Ortaca ilçe seçmeleri sona erdi.

04.10.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet kupası satranç turnuvası Ortaca ilçe seçmeleri sona erdi.

3-4 Ekim tarihlerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Ortaca İlçe Seçmeleri, 4 kategoride ve 26 sporcunun katılımıyla Ortaca Bahçelievler çok amaçlı salonunda yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin sponsor olduğu turnuva Türkiye Satranç Federasyonu Muğla İl Temsilciliği ile birlikte yapıldı. Turnuvanın başhakemliğini Ortaca İlçe Temsilcisi Cengiz Şatır yaparken, turnuva yönetimini Hasan Güneş, Duygu Güneş ve Halil Dal yaptı.

Ortaca İlçe Elemeleri sonunda Kategorilerinde ilk beş sıralamada yer alan sporculara madalya verilirken; sporcular 24-25 Ekim tarihlerinde Muğla'da yapılacak olan finallere gitme hakkı elde etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, hedeflerinin satranç turnuvasını geleneksel hale getirmek olduğunu ifade etti. İnan; "Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığınca organize edilen Cumhuriyet kupası satranç turnuvası tüm ilçelerimizi kapsayacak şekilde 13 ilçemizde 3 ekim itibari ile başladı. Seçmelerin başladığı ilk ilçelerimiz Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye ve Seydikemer ilçelerimizdi. Küçükler, minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde turnuvamız tamamlandı. Dereceye giren sporcularımıza madalyalarını taktim ettik. Burada ilk 5'e giren sporcularımız 24-25 ekimde yapılacak olan final müsabakalarında yarışacaklar, il birincisini belirleyeceğiz. Bu turnuvayı Büyükşehir Belediyesi olarak ilk defa düzenliyoruz. Amacımız satranç sporunun ilimizde yaygınlaşması için Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermek, bu noktada Muğla Satranç Federasyonu il temsilcisi ile birlikte ortak organizasyon yaptık. Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün desteği ile bu turnuvamızı geleneksel hale getirmek istiyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satranç Kupası Finalistleri Belirleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement