Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay 1 Ağustos'ta Evlenecek - Son Dakika
Magazin

Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay 1 Ağustos'ta Evlenecek

Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay 1 Ağustos\'ta Evlenecek

'Küçük Ağa' dizisindeki arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Sarp Levendoğlu'yla eski manken Birce Akalay 1 Ağustos'ta evlenecek.

05.07.2014 17:04  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Küçük Ağa' dizisindeki arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Sarp Levendoğlu'yla eski manken Birce Akalay, önceki gün Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nden evlilik tarihi aldı. Çift 1 Ağustos'ta Suada'da kıyılacak nikahla evlenecek.

OTOPARKTA GÖRÜNTÜLENDİLER

1 Ağustos'ta Suada'da kıyılacak nikahla dünya evine girmeye hazırlanan ikili, nikah evraklarıyla fotoğraflarını memurlara teslim ettikten sonra girdikleri otoparkta objektiflere yansıdı. Son günlerde ilişkileri hakkında haber yapan gazetecilere sosyal medyadan ettikleri küfürlerle gündeme gelen ikili, görüntülenmelerine tepkisiz kalamadı.



MUHABİRİ TERSLEDİ

Fotoğraflarının çekilmesiyle ne yapacağını şaşıran ikiliden Akalay, "Nereden çıktılar şimdi" derken, Levendoğlu kendilerini tebrik edip, nikah tarihini soran muhabire, "Size ne? Sizi ne ilgilendiyor" diyerek tepki gösterdi.



Hayli sinirlendiği görülen Levendoğlu'nun bu sırada kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını da tersleyerek geri çevirdiği görüldü. İkili daha sonra koşarak indikleri nikah dairesinin otoparkından otomobilleriyle çıkıp, evlerinin yolunu tuttu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay 1 Ağustos'ta Evlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement