Sarıyer'de Feci Kaza: 2 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sarıyer'de Feci Kaza: 2 Ölü 2 Yaralı

Sarıyer\'de Feci Kaza: 2 Ölü 2 Yaralı

Sarıyer'de direğe çarpan otomobil, savrulduktan sonra takla atarak güçlükle durabildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

20.04.2014 05:23  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşanan kaza, saat 01.30 sıralarında Sarıyer, İstinye Bayırı Caddesi Maslak istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içinde 4 kişinin bulunduğu, Emrah Yardımcıer yönetimindeki 34 Y 1880 plakalı otomobil, viraja gererken bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak yol kenarındaki tabela direğine çarptıktan sonra takla atarak durabildi.

MOTORU YERE DÜŞTÜ

Çarpmanın etkisiyle otomobilin motor kısmı ve lastikleri yola savrulurken, kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobilden fırlayan Fatih Abanik (19), Ömer Mert (24), olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Emrah Yardımcıer ve Seyit Arı (23) ise yaralandı. Yaralılardan, durumu ağır olan Emrah Yardımcıer, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Seyit Arı ise Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

ÖLENLERİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı öğrenerek olay yerine gelen ölenlerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Polis kaza yerine güvenlik şeridi çekerek yolu trafiğe kapattı. Çekici tarafından otomobilin yoldan kaldırılması sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

"DİREĞE VURUNCA MOTORU DÜŞTÜ"

Kazayı gören bir görgü tanığı, " Otomobil viraja giriyor. Viraja girerken hızını alamayarak direğe vuruyor. Direğe vurunca motor düşüyor,araba takla atıyor. Otomobil süratli geliyordu" dedi. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarıyer'de Feci Kaza: 2 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • veysel cin: kardeşşş rahmetlileri tanımadan yorum yapma neyın ne oldugunu bılmeden konuşma sen kendi eksilerini duyur başkalarına karşma canımı sıkma .... 0 3 Yanıtla
  • ibrahim: araba pejo 106 anladıgım kadarıyla gençlerin tam mevsimi olması ve illaki alkolün dozunun aşılması zaten araçta tam bir hız arabası allah rahmet eylesin ibret alınması gereken olaylar bu konular.... 1 0 Yanıtla
  • Lazımdeğil: Adalet misin nesin düzgün konuş ölenlerden biri arkadaşımdı nasıl böyle konuşabiliyorsun sen Ecel bu nerden geleceği belli mi olur terbiyesiz düzgün konuş 0 0 Yanıtla
  • seda: adalet sen ne diosun ya nerden biliyosun.konusurken 2 kere düşün bilmeden konuşma. 0 0 Yanıtla

Advertisement