Sarıoğlu'ndan Teşkilatlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sarıoğlu'ndan Teşkilatlara Ziyaret

Sarıoğlu\'ndan Teşkilatlara Ziyaret

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, teşkilat ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

19.02.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, teşkilat ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Sarıoğlu Dün de sırasıyla Gümüşova, Cumayeri ve Gölyaka ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti'nin iddialı aday adayları arasında yer alan AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu seçim çalışmaları kapsamında dün de Gümüşova, Cumayeri ve Gölyaka ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Sarıoğlu ilk ziyaretini Gümüşova ilçe teşkilatına gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Necmi Kurt ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Sarıoğlu, seçilmesi durumunda Düzce ve Gümüşova için yapacağı çalışmaları anlattı. Sarıoğlu'na çıktı yolda başarılar dileyen ilçe başkanı Necmi Kurt ise, milletvekili olması durumunda Sarıoğlu'ndan ilk olarak Gümüşova Belediyesi'nin borçlarının ödenmesi konusunda destek ve çalışma yapılmasını beklediğini söyledi.

Sarıoğlu Gümüşova'nın ardından Cumayeri ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Musa Birdal, İl Genel Meclisi Üyeleri Kazım Sağlam ve Şaban Arslan'ın da katıldığı ziyarette Sarıoğlu Cumayeri teşkilat üyelerinden de aday adaylığı sürecinde destek istedi. Seçilmem halinde tek bir amacım olacak oda yaşadığım şehir olan Düzce'ye hizmet etmek istiyorum diyen Sarıoğlu, inşallah Cumayeri ilçemizin de sorunlarını hep birlikte istişare halinde çözüme kavuşturacağız. Asla teşkilatlardan kopuk bir milletvekili olmayacağım diye konuştu.

Sarıoğlu teşkilat ziyaretleri kapsamında son olarak Gölyaka ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Necmi Kap ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Sarıoğlu Gölyaka ziyaretinde de destek talebini yineledi. Teşkilat üyelerinin nasıl bir milletvekili olacaksınız sorusunda Gölyaka'ya sadece 17 Ağustos törenlerinde gelen bir milletvekili olmayacağım diyerek cevaplayan Sarıoğlu, inşallah her zaman istişare halinde olacağız. Size bir telefon kadar yakın olacağım. Bana ulaşamayan hiçbir teşkilat mensubu olmayacak. Artık Yeni Türkiye'de inşallah Yeni Düzce'mize de yeni Milletvekillerimizle güzel hizmetler getireceğiz diye konuştu.

İlçe Başkanı Necmi Kap da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu sefer aday adaylarımızın bir çoğu genç. Siz de öylesiniz biz Gölyaka olarak gençlerimizden çok şey bekliyoruz bilesiniz diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıoğlu'ndan Teşkilatlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement