Sarıkamış Emniyeti Bayram Öncesi Öğrencileri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Emniyeti Bayram Öncesi Öğrencileri Unutmadı

Sarıkamış Emniyeti Bayram Öncesi Öğrencileri Unutmadı

Sarıkamış Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, başlattığı proje çerçevesinde 100 öğrenciye kışlık giysi yardımında bulundu.

30.09.2014 09:11  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği'nin başlattığı proje çerçevesinde 100 öğrenciye kışlık giysi yardımında bulunuldu.

Sarıkamış ilçe merkezindeki anaokul, ilköğretim, ortaokul ve liselerde eğitim gören ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kışlık, mont, ayakkabı, atkı, bere ve eşofmandan oluşan giysi paketleri, Emniyet Müdürlüğü Salonu'nda teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, Toplum Destekli Polislik projeleri ile toplumda birlik, beraberlik ve dayanışmanın hedeflendiğini belirtti.

Bayram öncesinde öğrencilere bir nebze olsun katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Raşit Çilingir, "İl Emniyet Müdürümüz Ercan Çakmak'ın koordinesiyle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza küçükte olsa bir katkı sunmaya çalıştık. Yetişen genç nesiller ile emniyet teşkilatı arasında köprü kurulmasını çok önemsiyoruz. Bu evlatlar hepimizin evlatları, ileride bu ülkenin idaresinde söz sahibi olacak insanlar. Toplumun bütün kesimlerinin bu duyarlılığı göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerimizin tespiti noktasında bizlere yardımcı olan milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bu tür sosyal içerikli projelerin yapılmasına devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra öğrencilerin hediye paketleri tek tek verildi. Hediye paketlerini alan öğrenciler aileleriyle birlikte emniyet mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Emniyeti Bayram Öncesi Öğrencileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement