Sarıgül'ün Getirdiği Erzak, Soma'ya Gönderilecek - Son Dakika
Yerel

Sarıgül'ün Getirdiği Erzak, Soma'ya Gönderilecek

Sarıgül\'ün Getirdiği Erzak, Soma\'ya Gönderilecek

CHP'li Mustafa Sarıgül tarafından bir kamyonla Yatağanlı enerji ve maden işçilerine dağıtılmak üzere getirilen erzak, sendikalar tarafından Soma'ya gönderilmek üzere teslim alındı.

11.06.2014 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Mustafa Sarıgül tarafından Yatağanlı enerji ve maden işçileri için getirilen erzak, Soma'ya gönderilecek.

Yerel seçimlerinde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Sarıgül, Yatağan ziyaretleri kapsamında özelleştirmeye karşı eylem yapan Yatağan Termik Santrali ve Güney Ege Linyitleri İşletmesi'nde çalışanları ziyaret etti.

Burada konuşan Sarıgül, siyasetin her kademesinde yer alan biri olarak Yatağan Termik Santrali ve kömür işletmelerinde çalışan işçilerin özelleştirme karşıtı hareketine destek vermek için geldiğini söyledi.

İşçilerin özelleştirme karşıtı direnişlerini siyasallaştırmamaları gerektiğini ifade eden Sarıgül, gerekirse AK Parti ile de görüşmeleri gerektiğini dile getirdi.

Sarıgül, şöyle konuştu:

"Buradaki mücadelenizi ekmek mücadelesi haline getirin. Hangi siyasi partiye mensup olursanız olun, o düşüncenizi erteleyin. Burada birinizin mücadelesini hepinizin mücadelesi olarak kabul edin. Aksi takdirde düşünülen özelleştirme olduğu zaman tamamınızı gönderecekler. Hepiniz mağdur olacaksınız. Bunun için her partiye uğrayın, İstanbul'a da gelin."

Sarıgül tarafından bir kamyonla işçilere dağıtılmak üzere getirilen erzak, Tes-İş Sendikası ve Maden-İş Sendikası Yatağan şubeleri tarafından Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve yaralı kurtulanlara dağıtılmak üzere teslim alındı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıgül'ün Getirdiği Erzak, Soma'ya Gönderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement