Sarıgül, Nazlı İnönü'nün Tehdit İddialarına Yanıt Verdi - Son Dakika
Güncel

Sarıgül, Nazlı İnönü'nün Tehdit İddialarına Yanıt Verdi

Mustafa Sarıgül, yaptığı yazılı açıklamada Hayri İnönü'nün eşinin iddialarına "Şahsımla ilgili gerçek dışı suçlama ve iftiralarda bulunmaktadır" şeklinde yanıt verdi.

18.12.2014 10:27  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Doçent Nazlı İnönü, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini, hatta New York'ta 750 bin dolar karşılığında mafya tuttuğunu ve Sarıgül'ün eşinin istifa etmesi için baskı yaptığını söylemişti.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü'nün iddialarıyla ilgili Mustafa Sarıgül yazılı bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı. Sarıgül, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmelerde Hayri İnönü'nün söz konusu iddiaların hiçbirinden söz etmediğini ve bu iddiaların doğru olmadığını söylediğini açıkladı.

İşte Sarıgül tarafından yapılan o açıklama;

"Bugünkü Hürriyet gazetesinde yer alan bir haberde, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü, şahsımla ilgili gerçek dışı suçlama ve iftiralarda bulunmaktadır.

"ÇİRKİN BİR İFTİRA"

Söz konusu suçlamalar tamamen gerçek dışıdır ve çirkin bir iftiradan ibarettir. Hayri İnönü, belediye başkanı olduğum son beş yıl boyunca Şişli Belediye Meclisi'nde meclis üyesi olarak görev yaptı. Meclis çalışmalarını birlikte yürüttük ve kendisini bir gün olsun yanımdan ayırmadım. Hayri İnönü, o dönemde belediyenin bütün hesaplarını denetleyen ve onaylayan Denetim Komisyonu'nda da görev yaptı. Ayrıca, meclis hukuk komisyonu üyeliği de yaptı. Hayri İnönü'yü Şişli'ye Belediye Başkan adayı olarak bizzat ben kendim önerdim. Eşi Nazlı Hanım da o dönemde defalarca bana gelip, bazı dostlarımın da yanında, Hayri Bey'i önerdiğim için teşekkür etti.

"BÜYÜK BİR VEFASIZLIKLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Bugün aynı Hanımefendinin şahsıma yönelik bu iftiraları nasıl söyleyebildiğini anlamayabilmek mümkün değil. Büyük bir vefasızlıkla karşı karşıyayız; çok üzüntülüyüm. Daha bir gün önce Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun huzurunda, Hayri İnönü ile görüşmeler yapıldı; bunlar kamuoyuna da yansıdı. Bu görüşmelerde Hayri İnönü, bugün eşinin bahsettiği iddiaların hiçbirinden söz etmediği gibi, bu tür iddiaların doğru olmadığını da açıkça ifade etmiştir.

"ÇİRKİN BİR OYUNUN PARÇASI"

Milletvekilimiz Sayın İhsan Özkes'in de huzurunda yapılan görüşmelerde farklı konuşup, daha sonra gerçek dışı suçlama ve iftiraya kalkışmak nasıl bir ruh halidir, doğrusu anlamak mümkün değil. Bir kez daha kamuoyu bilmelidir ki, şahsıma yönelik suçlamaların gerçekle uzak yakın bir ilgisi yoktur ve tamamen iftiradan ibarettir. Son dönemde bu konudaki açıklamaları yan yana koyduğumuzda; bunun şahsımı ve mensubu bulunduğum CHP'yi yıpratmaya yönelik çirkin bir oyunun parçası olduğunu düşünmemek elde değildir.

"AVUKATLARIM GEREKLİ İŞLEMLERİ BAŞLATACAK"

Ben, yurttaşlarımıza olan saygım ve partimizin çıkarları gereği, bugüne kadar hiç konuşmadım. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için, yerel seçimden bu yana belediye binasına dahi gitmedim. Şimdi böylesi bir iftirayla karşılaşmış olmaktan dolayı çok üzüntülüyüm; bu suçlama ve iftiraları kamuoyu önünde kesinlikle reddediyorum. Avukatlarım bu konuda gerekli işlemleri başlatacak ve yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. Onca yıllık siyasi emeğimin ve onurumun bu şekilde çiğnenmek istenmesine asla izin vermeyeceğim."

Sarıgül, Nazlı İnönü\'nün Tehdit İddialarına Yanıt Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sarıgül, Nazlı İnönü'nün Tehdit İddialarına Yanıt Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ES ES Lİ: İşte sarıgül, chp bunu genel başkan yapacak oy alacak iktidar olacak, peh peh 15 1 Yanıtla
  • Muhammet: Madem böyle bir haltın yok o zaman oğlunu ayır belediyeden neden tutuyorsun başka işi yok mu yapacak o adam seçimle gelmiş tabi senin yaptığın pisliklerin üzerini örtüyor demi orada adam doğru söylüyor kesinlikle ediyorsundur tehdit. Sende genel başkanın gibi iyi çark ediyorsun. 15 0 Yanıtla
  • Turkiye sevdalisi!!!!: Adi herif ?????????????? 11 1 Yanıtla
  • evin kaya: ne komik ya bi suclamalar kendisini ve mensubu oldugu partiyi yipratmak icinmis puhahaga sen gel onu kulahima anlat..külahhhh bak şisli hanedani ne diyor.Bu suclamalar parti disindaki birilerinden gelmiyorki partiyi hedef alsin zaten parti disindan olsaydi bak ne kirli camasirlarini nasil gozler onune seriyorlardi. Asil inonu partiyi dusundugu icin kendi yipranmayi goze almis partisinin acigini vermemek adina susmustur.darbe yapip inonuyu baskanliktan uzaklastirmaya calisan sizsiniz .eee zalimin sesi mazlumunkinden daha yuksek cikiyor.cekirge bir sicrar iki sicrar ucuncude hop sonu olur.chp ise oyle bir belaya bulastiki su kilicdaroglu kendi koltuguna goz diken sarigulun daha da buyuyup tehdit olmamasi icin buyuksehir belediye baskan adayi yapti, sahiden kazanabilecegine inandilar ne komik ya, adami once yolsuzluk yapti diyerek dosyalarini gozumuze gozumuze soktular sonrada ayyy dogru degilmis iftiraymis deyip dugun dernekle partiye alip aday yaptilar,daha once kongreyi adamlariyla basip deniz baykalida darbeyle devirme girisimi basarisiz olan sarigul de tarih tekerrur ediyor, gizleyebilirlerse secimlerden sonraya kadar gizlemeye calisacaklardi.ama halkin sectigi baskana yapilanlar akil almaz antidemokratik kabadayi uslubu.eee chp ne diyor kilicdaroglu ne diyor, demokrasi secim degildir diyor bu nedenle secimle geleni zorbalikla indirip yerine oturmaya zaten alisik bir parti yine DEJAVU 10 2 Yanıtla
  • Sinan: Al bi sahtekar daha. 11 1 Yanıtla
  • Bawer : Sarıgül seni güzüm tutmuyor Sen çok tehlikeli bir adamsın 11 1 Yanıtla laz: adam deyısın yazacaktın oğlunun şişlide 250 daires var bunları kımse yazmıyor 2 0
  • şikeci fener: ben ne inönü bilirim ne sarıgülleri ben şişliliyim Türkiyenin en yüksek emlak ve çevre temizlik vergilerini vermeme rağmen sokağımı pislik götürüyor. kanka mütahitlerin inşaatlerı pazar sabah 7:30 da bizi uyandırıyor. başıboş sokak hayvanlarına sahip çıkan yok çocuklar okula gidemiyor. dükkancıların oyuncağı olanlar benim vergimle yaptırdığım devletin kaldırımının işgaline ve peşkeşine eyvallah diyor. 10 1 Yanıtla
  • ali yeter: yeter artık sarıgül 10 1 Yanıtla
  • Aslan Guclu: Kesin oyledir :) Sarigul yakinda Kirmizigul olur :) 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü
    22:33 Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü

    Beyoğlu'nda kendisine mobbing yaptığı gerekçesiyle eski patronunu silahla vurarak öldüren zanlı tutuklandı. Olay, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kurdela Sokağı'ndaki halk pazarında meydana geldi. Zanlı, bir gün sonra çalıştığı iş yerinde yakalandı ve evinde yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ile 100 fişek ele geçirildi. Cinayet anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Intel, yapay zeka alanında Copilot entegrasyonuyla yeniliklerini tanıttı
    22:33 Intel, yapay zeka alanında Copilot entegrasyonuyla yeniliklerini tanıttı

    Intel, Taipei'de düzenlediği etkinlikte yapay zeka alanındaki yeniliklerini tanıttı. Microsoft'un sohbet asistanı Copilot ile entegrasyonu sağlayan Intel, yapay zekalı işlemcileri sayesinde birçok bilgisayarda kullanılabilecek. Bu gelişme, Silikon Vadisi'nde kartların yeniden dağıtılmasına sebep olabilir ve Intel hisselerinde sıçrama yaşanabilir. Intel Core Ultra işlemcilerinin yeni kabiliyetleri ve AMD'ye karşı üstünlüğü de etkinlikte vurgulandı. Intel yönetimi, Copilot desteği üzerinde uzun süredir çalıştıklarını ve Microsoft ile gelecekte yeni iş birlikleri için umut verdiğini belirtti.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü
    22:29 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G, boşanma aşamasındaki eşi Neşe G'yi sokakta silahla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralanan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Vedat G, polisin ikna çabalarına rağmen silahı bırakmayarak ayağından vurularak etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı.

  • Adana'da Cumhur İttifakı'nın Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler'in düzenlediği yürüyüş
    22:24 Adana'da Cumhur İttifakı'nın Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler'in düzenlediği yürüyüş

    Adana'da, Cumhur İttifakı'nın Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler tarafından "Beklenen değişime adım adım" sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kırkağaç'ta partililerle buluştu
    22:19 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kırkağaç'ta partililerle buluştu

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kırkağaç ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında partililerle bir araya geldi. Destici, BBP Kırkağaç Belediye Başkan adayı Aynur Akkoyun'un iftar programına katılarak destek istedi. Destici, Akkoyun'un seçilmesi halinde ilçeye yeniden geleceğini ve halkın taleplerine kulak vereceklerini belirtti.

  • Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak
    22:11 Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak "Topraktan Tabağa Edirne Yöresel Yemekleri" kitabıyla Osmanlı saray mutfak mirası canlanacak

    Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak olan 'Topraktan Tabağa Edirne Yöresel Yemekleri' kitabı, Osmanlı saray mutfak mirasını canlandıracak. Edirne Valisi Yunus Sezer'in eşi Canan Sezer'in himayesinde başlatılan çalışma, Edirneli şefler ve gastronomi yazarlarının kaleme alacağı kitap ile gastronomi turizmine katkı sağlayacak. Kitapta, Edirne'nin geçmişten bugüne geleneksel yemekleri ve tarifleri yer alacak. Ayrıca, Edirne'nin gastronomi kültürü hakkında derinlemesine bilgiler de sunulacak.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi oldu
    22:10 Meral Akşener: Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi oldu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında sert açıklamalarda bulundu. Akşener, Yavaş'ın CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi.


Advertisement