Sarıgül'den Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sarıgül'den Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'e Ziyaret

Sarıgül\'den Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün\'e Ziyaret

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ü ziyaret eden Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Başkan Akgün belediyenin doktoru." dedi.

17.04.2014 18:14  Güncelleme: 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü ziyaret eden Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Başkan Akgün belediyenin doktoru" dedi.

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü makamında ziyaret etti. Büyükçekmece Belediyesi Başkanlık binası önünde vatandaşlar ile fotoğraf çektiren Mustafa Sarıgül'e, Başkan Hasan Akgün eşlik etti. Belediye personelinin alkışları eşliğinde 3. katta bulunan başkanlık odasına çıkan Sarıgül, çalışanlara başarılar diledi. Burada Büyükçekmece için hazırlanan projeleri inceleyen Sarıgül'e Başkan Hasan Akgün köprü şeklinde plaket hediye etti.

Mustafa Sarıgül'ün yaptığı ziyareti için duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Akgün, "Sayın Sarıgül belediye başkan adayımızdı. Bizlere katkı sağlayacaktır. Belediyeciliğin yarısı tecrübe ile edilir. Ben 40 yılımı doldurduğum için tecrübe konusunda iyiyim ama yeni başkanlarımıza elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız" diye konuştu.

"BÜYÜKÇEKMECE'YE "İTALYAN KASABASI"

Büyükçekmece için hazırladığı projeleri anlatan Başkan Hasan Akgün, "Tasarımının bana ait olduğu Orta Çağ mimarisine göre hazırlanan projelerimiz var. Burada bu günden itibaren imarı durdurduk. Burada çok muhteşem bir kilise var. Mimar Sinan'da imarı durdurduk, burayı yıkarak "İtalyan kasabası "yapıyoruz. Şehrin altı otopark, yukarısı küçüklü büyüklü çeşmeli meydan tamamı eğlence merkezi olacak. Hiç kimse benim mimarım dışında kalem değdiremeyecek. Büyükçekmece'de kimsenin beyaz ve tonlarında, çatılarda da yeşilden başka renk kullanılamayacak" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgül'den Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement