Sarıgül: 14 Parti Bizim Aldığımız Oyu Alamadı - Son Dakika
Güncel

Sarıgül: 14 Parti Bizim Aldığımız Oyu Alamadı

Sarıgül: 14 Parti Bizim Aldığımız Oyu Alamadı

İstanbul Şişli Belediyesinin eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kaybetmesini "14 parti benim aldığım oyu alamadı" ifadeleriyle yorumladı.

13.08.2014 19:30  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "14 parti İstanbul'da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağıda oy aldı" dedi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesini ziyaret eden Mustafa Sarıgül, Atatürk Mahallesi İstanbul Caddesi'nde Ensan Mühendisliğin açılış törenine katıldı. Açılışta şarkılarla karşılanan Sarıgül'e Lüleburgazlılar büyük ilgi gösterdi. Sarıgül, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, Trakya insanını çok iyi olduğunu ve burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

"14 PARTİ BİZİM ALDIĞIMIZ OYU ALAMADI"

Sarıgül, açılışta yaptığı konuşmasında cumhurbaşkanı seçim sonuçlarını değerlendirdi. Sarıgül, "Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oy gibi çok az bir farkla kaybettik. Bugün düşünün ki 14 parti İstanbul'da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağı bir oy aldı." dedi.

"GİDECEKSİNİZ TEKRAR GELECEKSİNİZ"

Sarıgül, konuşmalarına şöyle devam etti;

"Demokrasi de böyle bir olaydır. Daha çok çalışmamız, koşmamız ve planlamamız lazım. İnanın ki biraz daha fazla koşulsa çok başka bir şey olabilir. Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oy gibi çok az bir farkla kaybettik. Bugün düşünün ki 14 parti İstanbul'da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağı bir oy aldı. Siyasi yaşam şöyle bir olaydır. Gideceksiniz, tekrar geleceksiniz.

"ÇOK İYİ KARAR VERMİŞİM"

Görevde bulunduğumuz sürece ilginizi, becerinizi, yeteneklerinizi birleştirdiğiniz ve uzun süre emek verdiğiniz arkadaşları göreceksiniz. Bakalım onlar makam dostları mı, sahte dostlar mı yoksa gerçek dostlar mı? Ben gördüm ki benim dostlarım yüzde 99 çok iyi seçmişim, çok iyi karar vermişim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıgül: 14 Parti Bizim Aldığımız Oyu Alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • d: sen daha hala tedavüldemisin. 17 1 Yanıtla
  • sezer: yaw he he tamam sensin 12 1 Yanıtla
  • can etkin: Yaşasın cehenmen CHP için 8 2 Yanıtla
  • secgin: CHP Genel Başkanlığı ni hak eden tek adam ama fırsat vermiyorlar 2 6 Yanıtla

Advertisement