Sarıgöl'de Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Vergi Haftası Kutlamaları

Sarıgöl\'de Vergi Haftası Kutlamaları

Her yıl 24 Şubat-02 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Sarıgöl'de tören düzenlendi.

24.02.2014 12:36  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl 24 Şubat-02 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Sarıgöl'de tören düzenlendi.

Bu yıl 25. Vergi Haftası kapsamında Sarıgöl'de Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Sarıgöl Mal Müdürü Cemal Şahin, Sarıgöl Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız, vergi dairesi ve maliye personeli katıldı.

Vergi Haftası ile ilgili bir açıklama yapan Sarıgöl Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız. "Bu yıl Vergi Haftası'nın 25. yılını kutlamaktayız. Haftanın amacı mükelleflerimizin vergi uyumunu sağlanması, mükelleflerimizin vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının arttırılması, toplumun tüm kesimlerine kamu harcamalarının en önemli kaynağı olan vergiyi sevdirmek ve toplumun tüm bireylerine sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Bu anlamda vergi kayıp ve kaçağının önlenmesi, verginin tabana yayılması, vergiye gönüllü uyum kazandırılması açısından tüm yurtta olduğu gibi hafta boyunca Vergi Haftası ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır" dedi.

"VERGİ KUTSALDIR"

Sarıgöl Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız, hafta nedeniyle Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç'a makamında ziyaret eden Sarıgöl Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız, Kaymakam Çetin Kılıç'a çiçek Verdi, kaymakamın yakasına da Vergi Haftası kokarttı taktı. Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılıç da "Vergi kutsaldır. Vatandaşlarımızın verdiği vergilerle ülkemizin kalkınmaktadır. Vergi Haftanız kutlu olsun" diye konuştu. Sarıgöl Vergi Dairesi Müdürü Kazım Yıldız daha sonra Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı'yı makamında ziyaret etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Vergi Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement