Sarıçam Deresi Islah Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Sarıçam Deresi Islah Ediliyor

Sarıçam Deresi Islah Ediliyor

Sarıçam Deresi ıslah edilmesi için açılan ihaleyi kazanan firma ile belediye sözleşmeyi imzaladı.

17.08.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıçam Deresi ıslah edilmesi için açılan ihaleyi kazanan firma ile belediye sözleşmeyi imzaladı. Derenin ıslahı için çalışmalara kısa sürede başlanacağı bildirildi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ıslah çalışması yapılacak alanda ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar ile inceleme yaptı.

Başkan Uludağ, 6 Haziran'da meydana gelen yağışlarda 200 civarında vatandaşın mağdur olduğuna dikkat çekerek, bu mağduriyetlerin bir daha yaşanmaması için gereken adımları attıklarını söyledi. Başkan Uludağ, "Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar'a çok teşekkür ediyorum. Sarıçam ilçemizin en önemli meselesini çözüme kavuşturmak için birlikte çalışıyoruz. Bir daha bu sıkıntıların yaşanmaması için ıslah yapılacak. Çünkü buranın ıslahı Sarıçam için hayati öneme sahip" dedi.

ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar ise dere ıslahı için ihale aşamasının sona erdiğini yapımcı firma ile sözleşme yaptıklarını belirterek, "Dere ıslah çalışması başlama aşamasına gelindi. 20 yılda bir de olsa, artık sel yüzünden mağduriyet yaşanmasının önüne geçeceğiz. Sarıçam'da sel bir daha sorun olmaktan çıkartacağız" Şeklinde konuştu.

Projenin detaylarıyla ilgili bilgi veren ASKİ'nin yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısı Şuayip Sarıkaya Dursun Doğru Cami civarında 150 metre alanın kapalı devre kalan bölümlerin ise açık olarak yapılacağını söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Derenin ıslahı için verilen destek için ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar'a bir teşekkür plaketi verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıçam Deresi Islah Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement