Sare Davutoğlu'nun Platformadaki Heyecanlı Halleri - Son Dakika
Güncel

Sare Davutoğlu'nun Platformadaki Heyecanlı Halleri

AK Parti'nin dünkü tarihi kongresinde eşiyle birlikte platforma çıkan Sare Davutoğlu'nun heyecanlı halleri dikkatlerden kaçmadı.

28.08.2014 12:01  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte AK Parti, dünkü olağanüstü kongreyle yeni genel başkanını ve Başbakan adayını seçti. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, toplam bin 382 oy alarak AK Parti Genel Başkanı seçildi.

TÜM GÖZLER DAVUTOĞLU ÇİFTİNDEYDİ

Şimdi tüm gözler AK Parti’nin tarihindeki 3. Başkanı Ahmet Davutoğlu’nda... Dünkü kongrede hınca hınç dolu salonda Davutoğlu'nun ismi anons edildiğinde büyük bir alkış tufanı koptu. Ancak gözlerin çevrildiği ve neredeyse Davutoğlu kadar merak edilen bir başka isim de eşi Sare Davutoğlu’ydu. Sare Hanım, Emine Erdoğan’ın her platformda eşinin yanında olduğu gibi mi davranacaktı?

AK PARTİ'DE GELENEK DEVAM EDECEK

İlk gün, ilk büyük toplantıda bu gelenek devam etti. Sare Davutoğlu, eşinin yanında platforma çıkarak halkı selamladı. Heyecanlı olduğu gözlenen Sare Hanım gülümeseyerek ve ağır adımlarla eşinin yanında salondaki çoşkuya ortak olmaya çalıştı. Platforma çıkarken Davutoğlu’nun Sare Hanım’a sık sık yol vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

EMİNE ERDOĞAN TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Sare Davutoğlu'nun aksine 13 yıldır Başbakan Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan salonu en az eşi kadar coşkulu selamladı.

İKİSİ DE BEYAZ TERCİH ETTİ

AK Parti olağanüstü kongresinde Emine Erdoğan ve Sare Davutoğlu kıyafetlerinde beyaz rengi tercih ettiği görüldü.

Sare Davutoğlu\'nun Platformadaki Heyecanlı Halleri
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sare Davutoğlu'nun Platformadaki Heyecanlı Halleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): AZ KALDI ALAYINIZIN YOK OLUP GİTMENİZE. . . !! 11 14 Yanıtla Erkut: Bu işler sırayla olmuyor, Kimin önce gideceğini Allah bilir, Bu arada Taze kan dedğiniz Kılıçdaroğlu 5. Seçimini kaybetti, Bahçeli Rekora koşuyor, Sen hala 'Az Kaldı' diye kendine gaz veriyorsun, Üniversitede Araştırma Konusu Olur Senden. . . 0 0
  • ASLAN: Emine Hanımın da Sare Hanımında beyaz giymiş olması çok ta protokole uygun değildi. Sera Hanıma bej rengi tonları, mesela koyu krem rengi, kum rengi, toprak rengi, tiramisu rengi, mantar beji gibi renkler uygundu, Emine Hanımada çok koyu bordo yada koyu füme parlak olmayan ham ipek kumaştan sade döpiyesler uygun olurdu. Kendilerine görevleri süresince çarpıcı kıyafetlerle konuşulan kişiler değilde, şahsiyetleri ile göz dolduran kişiler olmalarını tavsiye ederim. Çünkü zaten tesettürlü kıyafetleri ile yeteri kadar dikkat çekiyorlar, ayrıca örtülü başın altında ağır yüz makyajı devleti dünyaya nasıl bir çizgide tanıttıkları hususunda ilginç ve dikkat çekici. Gelelim dünkü beyaz kıyafetlere. Bir kadın hayatında sadece iki defa beyaz giyer. 1-GELİN OLURKEN 2- KEFEN BEZİ. Oysa o tören onlar için ne düğün nede ölüm anı olmamalıydı, yani halka öyle düşündürülmemeliydi. 3 12 Yanıtla
  • Türk Kızılayı, Irak'ta yerinden edilmiş ailelere yardım sağlıyor
    16:49 Türk Kızılayı, Irak'ta yerinden edilmiş ailelere yardım sağlıyor

    Türk Kızılay, ramazan yardımları kapsamında Irak'ın Erbil kentinde bulunan Herşem Kampı'nda kalan yerinden edilmiş 250 aileye gıda, giyim ve ekmek yardımı gerçekleştirdi. Türk Kızılayın Irak Delegasyon Başkan Vekili Eray Akkaya, ramazan boyunca 5 bin aileye yardımların devam edeceğini açıkladı.

  • Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor
    16:47 Deepfake Teknolojisi Seçim Kampanyalarında Kullanılıyor

    Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Murat Kırık, Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'da büyükşehir adaylığını geri çektiğini açıkladığı Gökhan Zan'la ilgili 'deepfake' iddialarına ilişkin, 'Artık bundan sonra sesler görüntüler gerçek bile olsa 'deepfake' deyip işinden içinden çıkılabilme durumu söz konusu olabiliyor.' dedi. Kırık, yapay zekanın gelişimiyle deepfake teknolojisinin ortaya çıktığını ve bu teknolojinin seçim kampanyalarında kullanıldığını anlattı.

  • Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti
    16:47 Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti

    Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, S.S. 18 Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, kooperatif esnafı ve şoförleri ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, 65 yaş ve üstü vatandaşların halk otobüslerinden ücretsiz yararlanması uygulamasının 31 Mart'tan sonra da devam edeceğini belirtti.

  • DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar
    16:44 DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: Kürt olanlar JİTEM ittifakıyla iş tutmazlar

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kars Digor'da yaptığı konuşmada, Kürt olanların JİTEM ittifakıyla iş tutmadığını belirtti.

  • Moskova'daki Terör Saldırısında Ölü Sayısı 143'e Yükseldi
    16:43 Moskova'daki Terör Saldırısında Ölü Sayısı 143'e Yükseldi

    Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın yayımladığı listede, Moskova'nın banliyösündeki bir konser salonunda gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 143'e yükseldi.

  • Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı
    16:43 Standart Altının Kilogram Fiyatı 2 Milyon 416 Bin Liraya Çıktı

    Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 416 bin liraya yükseldi. Altın piyasasında en düşük 2 milyon 264 bin lira, en yüksek 2 milyon 420 bin lira olan standart altının kilogram fiyatı, gün sonunda yüzde 0,3 artarak 2 milyon 416 bin lira oldu. KMKTP'de altın işlem hacmi 2 milyar 416 milyon 736 bin 884,50 lira olarak gerçekleşti. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası, Ahlatcı Metal Rafineri, Uğuras Kıymetli Madenler ve Ziraat Bankası yer aldı.

  • Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor
    16:43 Diyarbakır Anneleri, HDP İl Binası Önünde Oturma Eylemini Sürdürüyor

    Diyarbakır anneleri, dağa kaçırılan çocukları için eski HDP il binası önündeki oturma eylemini 1669'uncu gününde sürdürüyor. Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anneler, evlatlarını almadan gitmeyeceklerini ve eylemlerinden vazgeçmeyeceklerini belirtiyor.

  • CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı
    16:43 CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Belevi'de Miting Yaptı

    Yeni dönemde tekrar aday gösterilen CHP'li Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Belevi'de miting yaptı. Sengel, "5 yıl boyunca elimizden geldiğince çaba sarf ettik. Az konuştuk, çok çalıştık. Biz yine az konuşmaya, çok çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü hepinize emanetiz" dedi.


Advertisement