Şanssız Futbolcu, Yüzünü Kale Direğine Çarptı - Son Dakika
Spor

Şanssız Futbolcu, Yüzünü Kale Direğine Çarptı

Premier Lig'de Newcaslte United-Sunderland maçında ev sahibi takımın oyuncusu Steven Taylor, suratını kale direğine çarptı ve kanlar içinde yerde kaldı.

22.12.2014 10:10  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de Newcaslte United'ın kendi sahasında Sunderland'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada korkutan bir sakatlık yaşandı.

SURATINI KALE DİREĞİNE ÇARPTI

İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçın 50. dakikasında Steven Fletcher ile ikili bir pozisyona giren Newcastle United'ın yıldızı Steven Taylor, suratını kale direğine çarptı. Pozisyon sonrası stattaki seyirciler büyük bir şok yaşadı ve korku dolu gözlerle Taylor'un tedavisini izlediler.

KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI

Rakibine gol şansı vermek istemeyen 28 yaşındaki futbolcu sakatlanma pahasına yaptığı müdahale ile gole engel olurken suratını direğe çarptıktan sonra kanlar içinde yerde kaldı.

TEDAVİSİ SAHA İÇİNDE YAPILDI

Tecrübeli futbolcunun sağ gözünün üzerinde kanarken sağlık ekipleri kısa sürede oyun alanına dahil oldu ve Taylor'ın tedavisini yaptı.

90'DA YIKILDILAR

Taylor tedavisinin ardından oyuna devam ederken konuk ekip Sunderland 90. dakikada Adam Johnson'ın golüyle 1-0 galip geldi.


Şanssız Futbolcu, Yüzünü Kale Direğine Çarptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şanssız Futbolcu, Yüzünü Kale Direğine Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement