Şanslı" Köpek Yuvasına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Şanslı" Köpek Yuvasına Kavuştu

Şanslı" Köpek Yuvasına Kavuştu

Türkiye’nin yakından tanıdığı "Şanslı" köpek, sıcak bir yuvaya kavuştu.

22.12.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin yakından tanıdığı "Şanslı" köpek, sıcak bir yuvaya kavuştu.

Türkiye'nin yakından tanıdığı 'Şanslı' köpek, Almanya yolcusu. Sokakta annesi, kardeşleri ölen ve üç ayağı felç olarak Gölbaşı Hayvan Barınağı'na bırakılan Şanslı'nın tedavisi tamamlandı. Ankara'daki özel bir veteriner kliniğinde 1 yıla yakın tedavisi devam eden Şanslı hem yazlık hem de kışlık yeni bir sıcak yuvaya kavuştu.

Bu süreçte Şanslı'ya sahip çıkan Ilgın Bektaş, "Yaklaşık 2 yıl önce barınağa gitmiştim. Orada Şanslı ile karşılaştım gözlerimin içine baktı ve onun yaşam azmi beni çok etkiledi. O mücadeleci bir yapıda, bütün olumsuzluklara teslim olmamıştı bu beni etkiledi ve bu nedenle onu evlat edindim. Uzun bir birliktelik sonuncunda sağlık durumun da, her ne kadar yürüyemese de büyük ilerleme kaydedildi. Ona çok bağlandım. Ancak öğrenci olduğumdan ona evde gerekli bakımı sağlayamayacağımızdan sosyal medyada onun yaşam hikayesinden etkilenen ve onu 1 yıldır isteyen Feride Demirel Demircan hanıma vermeye karar verdim. Bu karar benim için çok zor oldu ancak Şanslı için en iyi olanı düşünmek zorundaydım. Binlerce kilometre uzakta olacak ancak onu hiç unutmayacağım ve elimden geldiğince onu ziyaret edeceğim" dedi.

Şanslı'nın yaşam mücadelesinden etkilenen Feride Demirel Demircan ise, "Şanslı'nın yaşam hikayesi beni çok etkiledi, kendisini yaklaşık 1 yıldır sosyal medyadan takip ediyorum. 2015 Nisan ayında Almanya'dan onu ziyarete geldim tedavisi devam ettiğinden geri döndüm. Şu an Balıkesir Altınoluk'a Şanslı geldi, biraz havaların ısınmasını bekleyeceğim ve onunla beraber Almanya'ya gideceğiz. Orada tedavisi devam edecek ve sıcak bir yuvaya kavuşacak. Ona bütün sevgimi vereceğim. Bir gün Şanslı'nın yürüyeceğine inanıyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanslı' Köpek Yuvasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement