Şansal Büyüka: Mancini'nin Hocalığını Beğenmiyorum - Son Dakika
Spor

Şansal Büyüka: Mancini'nin Hocalığını Beğenmiyorum

Şansal Büyüka: Mancini\'nin Hocalığını Beğenmiyorum

Usta yorumcu Şansal Büyüka, Galatasaray'daki geleceği tartışılan Roberto Mancini'nin hocalığını beğenmediğini söyledi.

23.04.2014 08:05  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deneyimli gazeteci ve yorumcu Şansal Büyüka, Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'yi överken, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'yi eleştirdi.

"FENERBAHÇE DOKUZ CANLI CANAVAR"

Milliyet gazetesinden Bilal Meşe'ye konuşan Büyüka, "Fenerbahçe’yi ‘dokuz canlı canavar’ diye tanımlıyorum ben. 3 Temmuz 2011, yıl 2014. Üç sene geçmiş aradan. İki lig ikinciliği, birinde şampiyonluğu yarım puanla kaybetmiş. Bu sene lig şampiyonluğu. İki Türkiye Kupası, bir Avrupa Ligi yarı finali. Hangi takım başarabilirdi bunları? Çok net konuşalım başka bir kulüp darmadağın olurdu. Başkanından başlayarak camianın diri kalabilmesi, önemli isimlerin kenetlenmesi takımı ayakta tuttu. Dünya’da bunun örneği yok, kardeşim” dedi.

"MANCINI'NİN HOCALIĞINI BEĞENMİYORUM"

Galatasaray'daki geleceği tartışma konusu olan Mancini'yi de değerlendiren Büyüka, "Lider, şampiyonluk kutlamaları için saatler sayıyor, Beşiktaş, yeniden ikinci olmanın keyfini yaşıyor, Galatasaray’da işler bir hayli karışık. Mancini’yi kalite olarak beğeniyorum. İnsan ilişkilerini beğeniyorum. Ama hocalığını beğenmiyorum. Galatasaray’da kalırsa takımın bir aşama kaydedeceğini düşünmüyorum. Başarısızlık varsa bunu sadece Mancini’ye fatura etmek doğru değil." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şansal Büyüka: Mancini'nin Hocalığını Beğenmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SON DAKİKA ...SON DAKİKA: ARKADAŞLAR BİZİM DERDİMİZ ŞU......ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINI BU HAFTAMI YAPSAK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAMI YAPSAK , ŞÖYLEMİ YAPSAK BÖYLEMİ YAPSAK , ORDAMI YAPSAK BURDAMI YAPSAK ,, VALLA BİZDE BUNUN SIKINTISINI YAŞIYORUZ ....SİZ HAALA MELONUN DİLİYLE BAŞKA YERİYLE ,,, AYSAL LA MANCİNİYLE , İKİNCİMİ OLCAZ ÜÇÜNCÜMÜ OLCAZ , UĞRAŞIN DURUUUUNNN PASTALI ÇİLEKİ ÜEFA ŞAKLABANLARI .... HAHHAAHHAHAHAHAHHHH 3 3 Yanıtla
  • ACILARA TUTUNMAK: beğenen varsa aklından şüphe ederim zaten 1 0 Yanıtla

Advertisement