Şanlıurfaspor'da Engin Korukır 1 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor'da Engin Korukır 1 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Şanlıurfaspor\'da Engin Korukır 1 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı

Şanlıurfaspor'da Engin Korukır 1 yıllık sözleşmeye imza attı PTT 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor yönetimi, teknik direktörlük görevi için Engin Korukır ile anlaştı.

26.06.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor'da Engin Korukır 1 yıllık sözleşmeye imza attı

PTT 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor yönetimi, teknik direktörlük görevi için Engin Korukır ile anlaştı. Teknik direktör Korukır, Şanlıurfaspor tesislerinde düzenlenen törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor yönetimi, son olarak Antalyaspor'da görev alan teknik direktör Engin Korukır ile anlaştı. Şanlıurfaspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, İsmail Bağıban, Kemal Süt, Mithat Arhan ve Süleyman Aksu katıldı. Teknik Direktör Engin Korukır, Şanlıurfaspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Engin Korukır, Şanlıurfaspor'un başarısı için çabalayacaklarını ifade ederek şunları söyledi Böyle büyük ve ciddi bir camiaya ekibimle birlikte geldiğim için son derece mutlu ve huzurluyum. Görevimizin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Büyük camialara geldiğiniz zaman asla küçük düşünceler içerisinde olmayacaksınız. Yaklaşık 19 yıldır teknik adamlık görevini yapıyorum. Ekibimle birlikte Bank Asya ve PTT 1'inci Lig'de görev yapıyoruz. Mesuliyetimizin farkındayız. Bu camiaya geldiğimiz zaman hiçbir zaman altıncılıktan, beşincilikten ve üçüncülükten söz edemezsiniz, söyleyeceğiniz şey ya birincilik ya da ikinciliktir. Bütün kalbimle isteğim ve dileğim teknik heyetimizle beraber bu güzel camiayı inşallah seneye hak ettiği ligde oynatmaktır. Biz kendimizden çok eminiz ve kendimizden emin olduğumuz için bu kadar çok iddialı konuşuyoruz. Cenabı Allah inşallah bizi mahcup etmez ve 6-7 ay sonra da sizlerle burada Süper Lig'deki teknik adam olarak ekibimizle birlikte karşınıza geçeriz. Kadroda kiralık oynayan arkadaşlarımız var onlarla biz zaten çalışıyoruz, konuşuyoruz. Dışarıdan alacağımız transfer konusunda hata yapma gibi bir lüksümüz yok çünkü hata yapma gibi bir lüksümüz olursa bu bizim başarımıza yansıyacaktır. En doğru, en iyisi ve maddi acıdan da kulübümüzü sıkıntıya sokmadan doğru yerlere doğru oyuncular transfer edeceğiz. Geçen yıl ki futbolculardan kalmak isteyenler var ve bu futbolcularla kalmak bizim için daha çok önemli ve kalmak istemeyenler bizimle beraber olmayacaktır. Urfaspor camiasına faydalı olacaksa 50 yaşındaki adamı bile oynatırız. Alt yapıya da çok önem veren bir ekip olacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor'da Engin Korukır 1 Yıllık Sözleşmeye İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement