Şanlıurfa Vali'nin Ardından Salonun Boşalması, Ak Partili Vekili Kızdırdı Vali'nin Ardından Salonun... - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Vali'nin Ardından Salonun Boşalması, Ak Partili Vekili Kızdırdı Vali'nin Ardından Salonun...

Şanlıurfa Vali\'nin Ardından Salonun Boşalması, Ak Partili Vekili Kızdırdı Vali\'nin Ardından Salonun...

Şanlıurfa'da, düzenlenen 'Kızım Geleceğimdir' konulu panelde konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, farklı programı nedeniyle ayrılan Vali Celalettin Güvenç ile birlikte salondakilerin ayrılmasına tepki gösterdi.

27.09.2012 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, düzenlenen 'Kızım Geleceğimdir' konulu panelde konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, farklı programı nedeniyle ayrılan Vali Celalettin Güvenç ile birlikte salondakilerin ayrılmasına tepki gösterdi. Milletvekili Gülpınar, Maalesef böyle önemli bir toplantıda Vali Bey çıktı diye neredeyse salonun yarısı boşaldı. Henüz toplantının yarısı ama salon boşaldı. Bu gidenler bürokrat mı, valiye yaranmak için mi arkadan gittiler diye sitemde bulundu.

Toplantının açılışında konuşan Proje Koordinatörü Zeynep Müjde Sakar, bölgede erken evlilik ve töre cinayetlerinin önlenmesi amacıyla öncelikli olarak kadınlar olmak üzere toplumun bilinçlendirilmesini amaçladıklarını belirtti.

'VALİ BEY'E YARANMAK İÇİN Mİ ARKADAN GİTTİLER'

Vali Güvenç'in ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 'Kadın ve Şiddet' başlıklı konuşmasını yapmaya başladı. Şiddetin önlenmesi amacıyla önemli yasal düzenlemeler yapıldığını ve kadına yönelik pozitif ayrımcılığın uygulandığını anlatan Gülpınar konuşmasını sürdürürken, Vali Güvenç farklı programı olduğu için salondan ayrıldı. Vali Güvenç'in kalkmasıyla birlikte salonda bulunanların bir kısmının da toplantıdan ayrılması Milletvekili Gülpınar'ın tepkisine yol açtı. Gülpınar şöyle konuştu

Maalesef böyle bir toplantıda Vali Bey çıktı diye neredeyse salonun yarısı çıktı. Henüz toplantının yarısı. Bu gidenler bürokrat mıdır nedir bilmiyorum. Vali Bey'e yaranmak için mi arkadan gittiler.

Toplantının kalan bölümünde konuşmacılar töre, çocuk yaşta evlilik ve kadına yönelik şiddet ve çözüm önerilerine ilişkin konuşmalar yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Vali'nin Ardından Salonun Boşalması, Ak Partili Vekili Kızdırdı Vali'nin Ardından Salonun... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement