Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz, vatandaşlarla buluştu.

02.11.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, vatandaşlara belediyenin çalışmalarını anlattı.

Paşa Konağı Sosyal Tesislerinde düzenlenen buluşmada, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Yılmaz, göreve geldikleri 7 aylık süreçte ilçede yapılan çalışmaları slayt eşliğinde anlattı.

Organize sanayi sitesi ile Fırat Nehri'nden ilçeye içme suyu getirme ve arıtma tesisi çalışmalarının AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın desteğiyle devam ettiğini belirten Yılmaz, toplantıların her pazar gerçekleştirileceğini söyledi.

Toplantıya, belediye başkan yardımcıları, AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Siverek'te cadde yenileme çalışmaları

Siverek Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi'nde yenileme çalışması başlatıldı.

Çalışmalarla ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçenin en işlek ve en eski eski caddesinin dükkanlardan yüksek olması nedeniyle özellikle yağışlı havalarda sıkıntı yaşandığını belirtti.

Yağışlı havalarda yağmur sularının dükkanlara girdiğini ve zarar verdiğini ifade eden Yılmaz, "Caddeyi 30 santim düşürüp esnafın iş yerlerine yağmur suyu girmesini önleyeceğiz. Ayrıca caddenin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız" diye konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement