Şanlıurfa'da Zabıta Esnafa Gül Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Zabıta Esnafa Gül Dağıttı

Şanlıurfa\'da Zabıta Esnafa Gül Dağıttı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri yol işgalinin önlenmesi amacıyla yaptıkları uygulamada esnafa gül dağıttı.

10.08.2014 14:01  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in talimatları doğrultusunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından Akarbaşı Caddesi'nden sonra Yenişehir bölgesinde bulunan esnafa da gül ve broşürler dağıtıldı.

Şanlıurfalı vatandaşların kaldırımlarda daha rahat gezmesi ve işgallerin son bulması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Yenişehir semtinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, Emniyet Caddesi, Mehmet Akif Ersoy ve Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Caddelerinde bulunan bölge esnafını ziyaret ederek gül dağıttı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in selamını esnafa ileten Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük ve zabıta ekipleri, esnaftan çalışmalar doğrultusunda büyükşehir belediyesine yardımcı olarak, şehrin kaldırımların işgalsiz, düzenli olmasını gül takdim ederek istedi.

Görüntü kirliliğine de sebep olan işgallerin yaşanmaması için yapılan çalışmalar bölge esnafı ile vatandaşların da memnuniyetini kazandı. Zabıta çalışmasını gerçekleştirirken takdim ettiği gülün yanında, 11 bin 500 yıllık geçmişiyle dünyanın göz bebeği haline gelen Şanlıurfa'nın tarihinin ve kültürünün esnafıyla ve işletmeleriyle gelen turistlere kaliteli hizmet sunulması amacıyla çalışmalar esnafa verilen broşürlerle de anlatıldı.

Bölge esnafı, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkürlerini ileterek, hizmetlerin ve çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundular. Öte yandan çalışma Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, zabıta amirleri ve zabıtalar tarafından yürütüldü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Zabıta Esnafa Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serxan mirzaoğlu: çok güzel bir uygulama . urfa hepimizin hep beraber ele ele vererek urfamızı daha güzel daha yaşanabilir örnek bir metropol haline getirmeliyiz sayğılarımla Şanlıurfalı 0 0 Yanıtla

Advertisement