Şanlıurfa'da At Yarışı Heyecanı Başladı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfa'da At Yarışı Heyecanı Başladı

TJK Başkanı Adalı: ''Şanlıurfa'da altyapının güçlendirmesine yönelik önemli yatırımlar yaptık''

03.11.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da at yarışı heyecanı sezonun açılış koşularıyla başladı.

Şanlıurfa Hipodromu'nda gerçekleştirilen açılışa, yarışseverler ilgi gösterdi. Sezonun ilk koşusunda 6 İngiliz tayı bin 300 metrelik kum pistte mücadele etti. Birincilik ikramiyesi 16 bin lira olan koşuyu, Nuri Çelik'in "Coşkunnil" adlı tayı jokey Necmi Altın ile kazandı.

Sezon açılışı dolayısıyla 2 bin metre kum pistte gerçekleştirilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi koşusunu ise Mehmet Yılmazoğlu'nun "Kiss Of Steps" isimli atı jokey Mehmet Aslan ile elde etti.

Yarışı izleyen Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdar Adalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışseverlerin koşulara yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Sezonun kazasız tamamlanmasını temenni eden Adalı, Şanlıurfa Hipodromu'na ciddi yatırım yapıldığını ifade etti.

Özellikle ışıklandırma çalışmalarının tamamlanmasına çalışıldığını vurgulayan Adalı, "Şanlıurfa'da altyapının güçlendirmesine yönelik önemli yatırımlar yaptık. Kısa sürede bu hipodromumuzda ciddi bir atılım olacaktır. Diğer eksikleri de tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de keyifli bir sezon geçirilmesini temenni ederek, gelecek dönemde Şanlıurfa Hipodromu'nun adından daha sık söz ettireceğine inandığını kaydetti.

At yetiştiricilerine daha fazla destek sağlamaya çalıştıklarını aktaran Güvenç, hipodroma ulaşım konusunda da otobüs seferleri düzenlemeyi planladıklarını sözlerine ekledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfa'da At Yarışı Heyecanı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement