Şanlıurfa'da Amatör Spor Haftası Başladı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Amatör Spor Haftası Başladı

Şanlıurfa\'da Amatör Spor Haftası Başladı

Şanlıurfa'da Amatör Spor Naftası etkinlikleri çerçevesinde GAP Arena Stadyumu'ndan Kapalı Spor Salonu'na kadar yürüyüş düzenlenecek.

17.10.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amatör Spor Haftası etkinliklerinin Urfa programı ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Îlk olarak geçen yıl amatör haftası kutladık. Bu yıl 2.sini kutladığımız Amatör Spor Haftasının amacı ''Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirebilmektir. Vatanını Milletini seven, hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kurallara uyan, erdemli sporcular olarak ülkemiz sporuna çocuklarımızı ve gençlerimizi kazandırmaktır. Amatör Spor Haftasına katılacak olan sporcularımıza ve görev alacak idareci, antrenör ve hakem arkadaşlara başarılar dilerim" dedi.

Yıldız, Şanlıurfa birçok yerinde spor etkinlikleri ve gösterilerle kutlanacak olan Amatör Spor Haftası çerçevesinde 17 Ekim Cuma günü (bugün) saat 14.30'da GAP Arena Stadyumu önünde tüm sporcuların, kulüp yöneticileri ile birlikte kapalı spor salonuna kadar yürüyüş yapacağını belirtti. Yıldız, "Daha sonra kapalı spor salonunda 61 kulübümüze malzeme yardımı yapılacaktır. Malzemelerimiz geldi. Malzemelerin içinde her kulübe 20 adet çanta verilecek. Çantaların içinde 1 adet eşofman takımı, 1 adet yağmurluk, 1 takım forma bulunuyor. Geçen yıl İl Özel İdaresi bütçesinden yapılan yardımlar. Bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapıldı. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Amatör Spor Haftası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement