Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a Plaket

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar\'a Plaket

Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİV SAD) üyeleri, Siverek’e yaptığı hizmetlerden dolayı Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür plaketi takdim etti.

24.10.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİV SAD) üyeleri, Siverek'e yaptığı hizmetlerden dolayı Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a teşekkür plaketi takdim etti.

İlçenin Cumhuriyet Caddesi'ndeki Tarihi Cincıklı Hamam'da düzenlenen toplantıda verilen yemeğin ardından dernek başkanı Ferit Akçalı ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin amacının Siverek'in tanıtımına katkı sunmak, kentte bulunan tarihi eserleri ve doğal güzellikleri Türkiye ve dünyaya tanıtmak olduğunu, ulusal ve uluslararası fotoğraf sanatçılarıyla diyaloğa geçip Siverek'i daha iyi bir şekilde tanıtmak için çalıştıklarını belirtti.

Akçalı ve yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili Gülpınar'a desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Dernek sergi salonunda fotoğraf sanatçılarının çektiği fotoğraf sergisini gezen Milletvekili Gülpınar, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Davete Milletvekili Gülpınar'ın yanı sıra AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çakmak ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement