Sanko Koleji Türkiye Münazara Şampiyonluğuna Doğru Yürüyor - Son Dakika
Yerel

Sanko Koleji Türkiye Münazara Şampiyonluğuna Doğru Yürüyor

Sanko Koleji Türkiye Münazara Şampiyonluğuna Doğru Yürüyor

Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen Türkiye Münazara Şampiyonası’nın Adana’da yapılan ön elemelerinden sonraki ikinci tur elemelerde de Özel Sanko Koleji öğrencileri, İstanbul’da yapılacak final karşılaşmalarına katılmaya hak kazandı.

11.03.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen Türkiye Münazara Şampiyonası'nın Adana'da yapılan ön elemelerinden sonraki ikinci tur elemelerde de Özel Sanko Koleji öğrencileri, İstanbul'da yapılacak final karşılaşmalarına katılmaya hak kazandı.

İstanbul Eyüboğlu Koleji'nde gerçekleştirilen ikinci tur elemelerine Türkiye'den yaklaşık 100 takım katıldı. Şampiyonluk karşılaşmalarının TED İstanbul, İtalyan Koleji, İzmir Çakabey Koleji, Ankara Büyük Fen Koleji ve Eyüboğlu Koleji gibi okullarla yapılan ikinci turunda Özel Sanko Koleji öğrencilerinden Ahmet Murat Hatabay, Furkan Anlar, Nihat Güneysu, Hakan Tekerekoğlu ve Dilara Berrin Binbay'dan oluşan takım, yapılan 6 maçın 5'ini alarak ilk 8 takım arasında yer aldı.

Böylece aralarında Özel Sanko Koleji, Robert Koleji, Galatasaray Lisesi, İtalyan Koleji, İzmir Ege Koleji, İstek Özel Bilge Kağan Anadolu Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi ve Kolej Vakfı'nın yer aldığı sekiz takım Bilgi Üniversitesi'nde 11 Nisan 2014 tarihinde yapılacak final maçlarında yarışacak.

Bir düşünme ve konuşma stratejisi olan münazarada başarılı olmanın en önemli değişkenlerinden birinin de bilgi birikimi ve donanım olduğunu belirten Özel Sanko Liseler Müdürü İhsan İçbudak, öğrencilerinin şampiyonanın ilk iki aşamasında sergiledikleri başarılı performansın onları final turlarında da yukarılara taşıyacağına inandığını ifade etti. İçbudak, emeği geçen öğretmenlerini ve öğrencilerini kutladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanko Koleji Türkiye Münazara Şampiyonluğuna Doğru Yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement