Sandıklı - Aynı Yolda İki Ayrı Kazada 6 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Sandıklı - Aynı Yolda İki Ayrı Kazada 6 Kişi Yaralandı

Sandıklı - Aynı Yolda İki Ayrı Kazada 6 Kişi Yaralandı

Aynı yolda iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı AFYONKARAHİSAR- Antalya karayolunun Sandıklı İlçesi yakınlarında aynı yolda 2 saat arayla gerçekleşen 2 kazada, 6 kişi yaralandı.

01.08.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı yolda iki ayrı kazada 6 kişi yaralandı

AFYONKARAHİSAR- Antalya karayolunun Sandıklı İlçesi yakınlarında aynı yolda 2 saat arayla gerçekleşen 2 kazada, 6 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 85'inci kilometresinde dün saat 16.30 sıralarında meydana gelen kazada, 56 yaşındaki Celal Sarıdoğan'ın kullandığı 07 DU 041 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Takla atarak tarlaya düşen otomobilde sürücüyle Name Sarıdoğan (55), Erdem Sarıdoğan (35) ve Semra Sarıdoğan (30) yaralandı.

Yaklaşık 2 saat sonra ilk kazanın birkaç kilometre uzağında meydana gelen başka bir kazada da 45 yaşındaki İlyas Eroğlu'nun kullandığı 31 Y 5489 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak bariyerlere çarptı. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Nezahat Eroğlu ve Fahriye Akpınar yaralandı.

Her iki kazada da yaralananlar ambulanslarla götürüldüğü Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Otomobiller ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sandıklı - Aynı Yolda İki Ayrı Kazada 6 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement