Sandık Başkanları Eğitimden Geçti - Son Dakika
Politika

Sandık Başkanları Eğitimden Geçti

Sandık Başkanları Eğitimden Geçti

7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçiminde görevli olan sandık başkanları eğitimden geçerek oy pusulalarını teslim aldı.

04.06.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçiminde görevli olan sandık başkanları eğitimden geçerek oy pusulalarını teslim aldı.

7 Haziran'a üç gün kala sandık başkanlarının eğitimleri ve oy pusulalarını teslim alma işlemleri devam etti. Çankaya ilçesinde görevli sandık başkanları seçimde dikkat etmeleri gerekenleri öğrendi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün konferans salonunda eğitimden geçen sandık başkanları, daha sonra Çankaya ilçesi 1 numaralı seçim çevresindeki oy pusulalarının bulunduğu Anıttepe Anadolu Lisesi'ne gitti. Burada boş oy pusulalarını teslim alan başkanlar, çuvalları evlerine kendi araçlarıyla ve servislerle taşıdı. Ankara'da iki gündür etkili olan yağıştan çuvallarını korumaları için başkanlara siyah torbalar da dağıtıldı.

Sandık başkanları, 7 Haziran'da özellikle imza konusuna dikkat etmeleri gerektiğinin kendilerine anlatıldığını belirterek, seçimlerin şeffaf ve adaletli olmasını istediklerini dile getirdi.

Oy pusulalarının bulunduğu çuvalları üzerilerine oturarak koruyacaklarını söyleyen başkanlar, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

ELEKTRİK KESİNTİSİNE KARŞI JENERATÖR KURULDU

Anıttepe Anadolu Lisesi, Çankaya Seçim Kurulu olarak kullanılacağından dolayı okulun bahçesine bugün itibariyle jeneratör kuruldu. Çankaya ilçesinde kullanılan oyların sayımının yapılacağı okulun bahçesine kurulan jeneratörün kesintisiz enerji verdiği öğrenildi. 7 Haziran günü Çankaya ilçesinde kullanılan oylar, Anıttepe Anadolu Lisesi'nde sayılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sandık Başkanları Eğitimden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement