Samsunsporlu Murat Akyüz 3'üncü Kez Baba - Son Dakika
Güncel

Samsunsporlu Murat Akyüz 3'üncü Kez Baba

Samsunsporlu Murat Akyüz 3\'üncü Kez Baba

Samsunspor'un takım kaptanlarından Murat Akyüz, 3'üncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı, Zehra ile Kübra isimli 2 kız çocuğundan sonra bugün doğan oğluna, "Hamza" ismini verdi.

29.09.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor'un takım kaptanlarından Murat Akyüz, 3'üncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı, Zehra ile Kübra isimli 2 kız çocuğundan sonra bugün doğan oğluna, "Hamza" ismini verdi.

Kırmızı beyazlıların tecrübeli savunma oyuncusu Murat Akyüz, deplasmandaki Kayserispor beraberliğinin ardından soluğu İstanbul'da doğum yapmak üzere olan eşi Derya Akyüz'ün yanında aldı. Tecrübeli futbolcunun eşi Derya Akyüz, bugün başarılı operasyonun ardından bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Akyüz çifti, çocuklarına Hamza ismini verdi. 3'üncü kez baba olma mutluluğunu yaşayan, eşinin ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Allah herkese böyle bir mutluluğu yaşamayı nasip etsin. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan eş, dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah oğlum bu sezon bana ve Samsunspor'a şans getirecek." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunsporlu Murat Akyüz 3'üncü Kez Baba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ercan eker: allah analı babalı böyütmeyi nasip etsin murat bey ikizlerin mobilyasını ben vermiştim size inşallah yine kısmet bizim olur ayrıca samsunsporda olmada gurur duyuyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement