Samsunspor'un Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Samsunspor'un Yeni Sezon Hazırlıkları

Samsunspor\'un Yeni Sezon Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum Palandöken'deki hazırlık kampı sürüyor.

01.08.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum Palandöken'deki hazırlık kampı sürüyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, takımın teknik direktör Erhan Altın gözetiminde çalışmalarını başarılı şekilde sürdürdüğü belirtildi.

Ağabeyinin vefatı nedeniyle izinli olan kaptan Musa Aydın'ın da takımla çalışmalara katıldığı ifade edilen açıklamada, Ankara'da kontrol amacıyla MR'si çekilen Canberk Aydın'ın ise Samsun'a döndüğü, bu oyuncunun burada da doktor kontrolünden geçirileceği vurgulandı.

Hazırlıklar kapsamında takımın ikinci hazırlık maçını ligin yeni takımlarından Alanyaspor ile oynayacağı belirtilen açıklamada, karşılaşmada, teknik direktör Erhan Altın'ın tüm oyunculara şans vermesinin beklendiği açıklandı.

Transfer çalışmalarına da değinilen açıklamada, Serdan Eylik ve Ali Zorlu'dan sonra Recep Niyaz ile her konuda anlaşma sağlandığı, kiralık olarak forma giyecek olan Niyaz yarın Samsun'da sözleşme imzalamasının ardından Erzurum kampına katılacağı kaydedildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor'un Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement