Samsunspor Büyük Avantaj Elde Etti - Son Dakika
Spor

Samsunspor Büyük Avantaj Elde Etti

Samsunspor Büyük Avantaj Elde Etti

PTT 1. Lig Play-off ilk maçında Samsunspor kendi evinde Albimo Alanyaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek rövanş için avantaj sağladı.

28.05.2015 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig Play-off ilk maçında Samsunspor kendi evinde Albimo Alanyaspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek rövanş için avantaj sağladı. Maçın ardından her iki teknik adam maçı değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "İki ayaklı maçın ilk ayağında avantaj yakaladık. Ama ne olursa olsun, biz her işi ciddiye almak zorundayız. Oraya gidip oynayacağız. Biz sadece kapıyı araladık. Bir numaralı taraftarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Çocuklarımı kutluyorum. İstediler, bu işi başardılar. Buraya çok zor şartlar altında geldik. Yılmadık hedefe adım adım gidiyoruz. Az bir şey kaldı. Oradan da iyi bir netice alıp, İstanbul'a doğru gidip o kupayı da buraya hep birlikte taşıyacağız. Biz bir aileyiz. Allah yolumuzu açık etsin. Benim takımım istediği zaman böyle bir skorun daha iyisini yapar. Benim iyi ayaklarım var. Bu ligin en tempolu takımlarından birine sahibiz. Benim oyuncularım her şeyin en kralına layık" dedi.

ALBİMO ALANYASPOR CEPHESİ

Tur atlamalarının bundan sonra zor olduğunu, Samsunspor'un da şampiyon olmasını canı gönülden istediğini ifade eden Albimo Alanyaspor Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "5-1'den sonra konuşmak çok kolay değil. Biz teknik adamlar konuşabilmeliyiz. Özellikle 5-1 mağlup olmak bizim açımızdan çok üzücü sonuç. Böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Bireysel hatalardan dolayı yemiş olduğumuz goller oldu. 1 yıl boyunca bu kadar bireysel hata yapmamıştık, hepsini bir anda yaptık. Özellikle kalecime çok daha fazla üzülüyorum. 5 tane gol yiyecek kalecim değildi. Bireysel hataların vermiş olduğu sonuçtan dolayı 5 tane gol yedik. 4-0 iken gol bulduk ama 3-0 iken gol bulmuş olsak daha da değişik olabilirdi. 5-1 olduktan sonra ikinci golü de bulabilirdik. O 1 gol bile belki bizim avantajımız olabilirdi. Ben Samsunspor'u kutluyorum. Gerçekten iyi bir sonuç aldılar. Şampiyonluğa olabilecek bir kadroları da var. Biz şu anda çok zor konumdayız. Yani tur atlamamız çok kolay değil. O zaman Samsunspor'un şampiyon olmasını cani gönülden isterim, istiyorum da. Bu sonuçtan sonra inşallah olur diyorum. Dolayısıyla ben takımım adına çok üzgün olduğumu, takımıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çünkü bu sonucu hak edecek takım değildik" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor Büyük Avantaj Elde Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement