Samsung 'Un Galaxy S5 Hezimeti! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung 'Un Galaxy S5 Hezimeti!

Samsung \'Un Galaxy S5 Hezimeti!

Yayınlanan rapora göre Samsung Galaxy S5 satışları beklenildiği gibi gitmiyor!

25.11.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayınlanan rapora göre Samsung Galaxy S5 satışları beklenildiği gibi gitmiyor!

Wall Street Journal 'da yayınlanan kaynaklara göre Samsung 'un Galaxy S5 planları beklenilenin çok çok altında. Güney Kore firmasına en büyük darbe Çin pazarından geldi. İddialara göre mobil cihazlar sorumlusunun koltuğu tehlikede.

Galaxy S5 satışları bir önceki nesil telefon olan Galaxy S4 satışlarına oranla bir hayli alçak. Piyasaya sürüldüğü ilk ayları baz alırsak toplam 12 milyon adet satış rakamına ulaşan Galaxy S5'in ilk 3 ayda S4 'e oranla yaklaşık 4 milyon daha az satış yaptığı açıklandı. Bu rakamlara göre Samsung beklentilerinin tam yüzde 40 'ı kadar daha az bir satış rakamı yakaladı. Galaxy S4 'den sonra çıkardığı Galaxy S5 için tam yüzde 20 daha fazla üretim yapan şirketin sonuçlar karşısında nasıl bir hamlede bulunacağı şu anda belirsiz. Şirketin en önemli pazarı olarak gösterilen Çin 'de Huawei ve Xiaomi karşısında büyük bir güç kaybetti. Bu raporlarda Samsung 'un yüzünü gülderen tek bölge olarak Amerika'yı gösterebiliriz. Çünkü Galaxy S5 satışları bir önceki nesle nazaran Amerika'da artmış durumda.

Birçok yabancı kaynağa göre bu raporlar ve durumun kötüye gidişi mobil cihazlardan sorumlu CEO 'nun kovulmasına sebep olabilir. Şirketin güç kazanmak için Galaxy S6 modeline büyük önem vereceği de gelen iddialar arasında.

The post Samsung 'un Galaxy S5 Hezimeti! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Samsung 'Un Galaxy S5 Hezimeti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement