Samsun Gölde Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Ölü, 6 Kayıp - Son Dakika
Güncel

Samsun Gölde Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Ölü, 6 Kayıp

Samsun Gölde Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Ölü, 6 Kayıp

Samsun'un Bafra İlçesi'nde gölde balık avlayanların teknesi fırtınada alabora oldu, 1 kişinin cesedi bulundu, kayıp 6 kişi aranıyor.

11.01.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra İlçesi'nde gölde balık avlayanların teknesi fırtınada alabora oldu, 1 kişinin cesedi bulundu, kayıp 6 kişi aranıyor. Olay bu sabah Samsun'un Bafra İlçesi Sarıköy mevkii Gıcı Gölü'nde meydana geldi. 5 balıkçı olumsuz hava şartlarına rağmen iki çocukla birlikte balık avlamak için tekne ile göle açıldı. Deniz kenarına yakın bir bölgede bulunan gölde şiddetli fırtına nedeniyle tekne alabora oldu. Olay sonrasında bölgeye gelen jandarma ve itfaiye ekiplerinin gölde yaptığı arama sonucunda 1 balıkçının cesedine ulaşıldı. Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri bölgede kayıp 6 kişinin bulunması için çalışma başlattı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

30 yaşındaki Dursun Namlı'nın csedine ulaşılırken Bilgin Namlı (15), Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38), Muharrem Türkmen (37), Niyazi Türkmen (30) ve Mehmet Ali Semiz'e (35) ulaşma çalışmalarına devam ediliyor. Dursun Namlı'nın cesedi otopsi yapılması için Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra İlçesi Sarıköy mevkii Gıcı Gölü'nde 7 genç, balık tutmak için bu fırtınada göle açıldığını söyleyerek, "Burası denize çok yakın bir bölge. Bu fırtınalı günde arkadaşlarımız balığa çıkmışlar. Maalesef üzücü haberi aldık. Bir arkadaşımızın cesedi çıkarılarak morga kaldırıldı. 6'sı için jandarma, polis ve AFAD ekiplerimizin çalışmaları sürüyor. Dalgıçlarımız bölgede. Allah ailelerine sabır versin" dedİ.Öte yandan haberi alan 7 kişinin ailesi olay yerine akın etti. Gözyaşları içerisinde arama kurtarma çalışmalarını izleyen aileler sinir krizi geçirdi. Bafra'nın Sarıçevre, Bakırpınar, Çatak Köyü'ndan arkadaş olan 7 kişinin, hobi olarak balıkçılıkla uğraştıkları belirtildi.

Öte yandan Bafra Nafız Kurt Devlet Hastanesi'nde çalışan Yunus Semiz'in 16 saat önce facebook sayfasında "Ölüm güzel olmasaydı, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ölmezdi" fotoğrafını paylaşıp, "Bence çok doğru" diye yazması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Gölde Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Ölü, 6 Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement