Samsun Final Okulları Kaliteyi Yükseltiyor - Son Dakika
Yerel

Samsun Final Okulları Kaliteyi Yükseltiyor

Samsun Final Okulları Kaliteyi Yükseltiyor

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Final Okulları’nın şehirdeki eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağladığını söyledi.

19.11.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Final Okulları'nın şehirdeki eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağladığını söyledi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Özel Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca'yı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Demir, Samsun Final Okulları'nın eğitimdeki kalitenin artmasında katkısı olduğunu belirtti.

Özel Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca ve okul yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Demir, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra okulu gezen Demir, sınıflarda incelemelerde bulundu. Genel Müdür Karaca, gerek akademik gerek sosyal başarıyla okullarına duyulan güvenin boşa çıkmadığı gördüklerini belirterek, "Okul öncesi eğitimden, Fen Lisesi eğitimine kadar öğrencilerimizin daha iyi eğitim alması için çalışıyoruz. Hedefimiz Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi, tarihi ve kültürel değerlerini benimseyen bireyler yetiştirmektir" dedi.

KALİTELİ EĞİTİM ANLAYIŞI

Final Okulları'nın başta Samsun olmak üzere Türkiye'nin pek çok şehrinde faaliyette olduğunu söyleyen Demir, "Samsun'da da anaokulundan başlayarak lise eğitimine kadar geleceğimiz olan gençlerin daha iyi yetiştirilmesi için çaba gösteriliyor. Samsun Final Okulları öğrencilerinin sınavlarda elde ettiği başarılar da, verilen eğitimin doğru ve yerinde olduğunu gösteriyor. Final Okulları Samsun'daki eğitim kalitesinin yükselmesine önemli katkılar sağlıyor. Genel olarak düşünüldüğünde ilçelerde MEB'in yaptığı yeni okullar ile birlikte artık, kaliteli bir eğitim anlayışı kazanılıyor. Özel okulların da bunda önemli payı var. Araştıran ve sorgulayan erdemli bireylerin yetişmesi için herkese önemli görevler düşüyor" diye konuştu.

Hükümetin özel okullara kayıt yaptırmak isteyenlere de teşvik verdiğini hatırlatan Demir, "Hükümetimizin aldığı kararla öğrenci başına 2 bin 500 TL ile 3 bin 500 TL arasında destek veriliyor. Bu ücret aileye değil doğrudan okula veriliyor. Teşvikten dolayı özel okullara yoğun bir ilgi var" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Final Okulları Kaliteyi Yükseltiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement