Samsat Karayolunda Çalışma - Son Dakika
Yerel

Samsat Karayolunda Çalışma

Samsat Karayolunda Çalışma

Adıyaman-Samsat karayolunda ihtiyaç duyulan yerlerde standart geliştirme çalışması başlatıldı.

16.06.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman- Samsat karayolunda ihtiyaç duyulan yerlerde standart geliştirme çalışması başlatıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ihale neticesinde Samsat karayolunda standart geliştirme çalışması başlatıldı. Adıyaman Kahta Karayolu Samsat yol ayrımı ile İslamköy civarında yol genişliğinin standartların altına düşmesi nedeni ile duvar örme ve yolu genişletme çalışması başlatıldığı, Samsat ilçesi girişindeki 3 kilometrelik kısmında orta refüj bordürlerinin değiştirilmesi, yaya yolunun yapılarak kilitli parke döşenmesi ile kavşak düzenleme çalışması başlatıldığı bildirildi.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, konu ile ilgili olarak Karayolları 87. Şube Şefi Hasan Özaslan'dan bilgi aldı.

Kaymakam Sündük, Adıyaman karayolunda bazı yerlerde daralma ve bozulmaların oluştuğunu, bunun için Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nce ihaleye çıkılarak sorunun giderildiğini belirtti.

Kaymakam Sündük, "Yolumuzun bazı kısımlarında zaman içerisinde daralmalar meydana gelmiş ve yolun bazı kısımlarında standardın altına düşülmüştür. Durumu ilgililere bildirdik ve yapılan ihale ile yolumuz yapılmaktadır. İlçe merkezi girişinde de tek taraflı olarak düşündüğümüz zaman üç kilometrelik bir yolda yaya yolu, orta refüj ve ilçe girişindeki kavşakta düzenlemeler yapılmaktadır. Çalışmanın bitiminde yolumuzda onarım yapılması planlanmaktadır. Örentaş mahallemizden öğrencilerimiz yürüyerek merkezdeki okullara gelmekteydiler. Yaya yolu bulunmadığından mağdur olmaktaydılar. Bu çalışmadan sonra daha güvenli bir şekilde öğrencilerimiz okullarına gelebileceklerdir. Gerek Sayın Valimiz, gerek 8. Bölge Müdürlüğümüz, gerekse de Adıyaman Şube Şefliğimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat Karayolunda Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement