Şampiyonlar Ligi Maçları TRT ve Tivibu'da - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi Maçları TRT ve Tivibu'da

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını 3 sezon boyunca TRT ve TIVIBU yayınlayacak.

27.07.2015 23:43  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını 3 sezon boyunca TRT ve TIVIBU yayınlayacak. Süper Lig'i geçtiğimiz sezon şampiyon tamamladığı için Galatasaray, Devler Ligi'nde mücadele edecek ve sarı-kırmızılı takımın maçları TRT ve Tıvıbu ekranlarında olacak. Fenerbahçe ise Shakhtar Donetsk'i elediği takdirde ikinci kez ön eleme maçı oynayacak. İkinci ön elemeyi geçtiği takdirde Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanacak.

TERİM, DENİZLİ VE ÇAKIR DA KATILDI

Dün akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen gecede TRT ve TIVIBU, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayınlanmasıyla ilgili program gerçekleştirdi. Programa eski UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, teknik direktör Mustafa Denizli ve FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır katıldı.

TERİM: ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GÜZEL BAŞARILAR ELDE ETTİK

Gecede konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türk futbolunda elde edilen başarıların artarak devam edeceğini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde güzel başarılar elde ettik. Bunun devam edeceğine inanıyorum. Bugün baktığımızda futbolun her türlü unsurunun başarılı olduğunu görüyoruz. Avrupa'da ve dünyada tanındığımızı görüyoruz. Dünyada eskiden ülkemizin yerini gösteremeyecek çok millet vardı. Bugün neredeyse bilmeyen yok. Teknik adam olarak, futbolcu olarak, hakem olarak, yönetici olarak olayların çok başka yerlere taşındığını görüyoruz. Dilerim üzerine koyarak devam ederiz" dedi.

ÇAKIR: TÜRK HAKEMLİĞİNİ EN YÜKSEĞE ÇIKARMALIYIZ

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ise, Şampiyonlar Ligi finalini yönetmenin çok büyük bir gurur olduğunu dile getirerek, "Şampiyonlar Ligi finalini yönetmek çok büyük gururdu benim için. Bu uzun bir yolculuğun sonunda gelinen bir yoldu. Ama bu son değil bundan sonra yapacak çok iş var. Ekibimle birlikte Türk hakemliğini en yükseğe çıkarmalı ve bu bayrağı genç hakemlere en yukarıda teslim etmeliyiz. UEFA'da ve FIFA'da her zaman bir Türk hakem aday olsun. Bizim hedefimiz bu. Bu sadece Türk futbolunun değil Türk insanın bir başarısıdır" şeklinde konuştu.

"BABAMDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

Başarısında babasının da payının olduğunu ifade eden Çakır, "Babamın hakem olması benim bu noktaya gelmemde tabii ki öneliydi. Ondan çok şey öğrendim. Beni en acımazca eleştiren kendisiydi. Bunun faydasını da zaman geçtikçe anladım. Ama en önemlisi ekip olmaktır. 2-3 tane maç yöneterek bu başarıya ulaşamıyorsunuz. Bu yıllarca süren yolculuğun sonunda oluyor" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi Maçları TRT ve Tivibu\'da
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi Maçları TRT ve Tivibu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • tt: haberin asli nerde hangi maçlar yayinlanacak 8 0 Yanıtla
  • selçuk: herşey para herşey menfaat,bu ülkede garibanın işçinin köylünün çocuğu da maç izleyebilsin deyip tüm macları acık kanaldan verdirecek bi hükümet bi devlet adamı bi ADAM istiyoruz 2 0 Yanıtla
  • Çaresiz: Beleşmi izlicezzx 1 0 Yanıtla
  • Amsterdam: Kardeşim daha kuralar çekilmedi,ön eleme maçları bitmedi,gruplar belli olmadı ve siz maçların yayınlanma tarihini istiyorsunuz.. Biraz mantuklı şeyler yazın şuraya boş boş konuşuyorunuz.. 0 1 Yanıtla
  • tvb: salı perşembe maçları trt de 1 0 Yanıtla
  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemli olduğunu vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Advertisement