Şampiyonlar Ligi | Chelsea-Maribor: 6-0 Maç Özeti ve Maçın Golleri - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi | Chelsea-Maribor: 6-0 Maç Özeti ve Maçın Golleri

Şampiyonlar Ligi | Chelsea-Maribor: 6-0 Maç Özeti ve Maçın Golleri

Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Chelsea sahasında Maribor'u 6-0 mağlup etmeyi başardı.

22.10.2014 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde 3. haftada Stamford Bridge'de Maribor'u ağırlayan Chelsea sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı. Chelsea'nin gollerini Remy, Drogba, Terry, Viler (kendi kalesine) ve Hazard (2) kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde harikalar yaratmaya devam eden Mourinho'nun Chelsea'si sahasında mutlak galibiyetle çıktığı karşılaşmaya güzel bir başlangıç yaptı. Stamford Bride'teki ilk gol 13. dakikada Remy'den geldi. Bu golden sonra sakatlanarak oyundan çıkan Remy yerini Drogba'ya bıraktı. Galatasaray'ın eski Fildişili yıldızı Didier Drogba oyuna girdikten tam 7 dakika sonra kazanılan penaltı vuruşunda farkı ikiye çıkaran gole imza attı. İki farkı yakaladıktan sonra rahatlayan Chelsea maçın 31. dakikasında Fabregas’ın sağdan ortasını Terry kayarak ağlarla buluşturdu.

İkinci yarıda baskılı oyununu sürdüren Chelsea, 54. dakikada skoru 4-0 yaptı. Mitja Viler'in kendi kalesine gönderdiği topla iyice rahatlayan Chelsea'de sahneye Hazard çıktı. Önce 77. dakikada skoru 5-0 yapan Hazard maçın son dakikasında maçı tayin eden gole imza attı ve Chelsea sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi | Chelsea-Maribor: 6-0 Maç Özeti ve Maçın Golleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.


Advertisement