Şampiyon Kick Boksçu, Antrenörlerini Alay Ettiğine Pişman Etti - Son Dakika
Spor

Şampiyon Kick Boksçu, Antrenörlerini Alay Ettiğine Pişman Etti

Şampiyon kick boksçu kız, spor salonundaki antrenörlere yapılan şakada baş rol oynadı. Boksçu kız, kendisiyle dalga geçen antrenörleri yerden yere çarptı.

22.05.2015 17:47  Güncelleme: 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malezya'da Damansara Perdana Muay Fit isimli spor salonu yeni uzak doğu dövüşü antrenörlerine bir şaka hazırladı. Şakanın başrolünde ise 30 yaşındaki Malezyalı milli kick boks sporcusu Gemaine Yeap vardı.

ALAY KONUSU OLDU

Yeap, antrenörlerin yanına daha önce hiç spor yapmamış bir genç kız gibi gitti ve onlardan kendisine birkaç hareket göstermesini istedi. Acemi hareketlerle antrenörlerin alay konusu olan genç kız, ilerleyen dakikalarda kick boksçu kimliğine bürünüp karşısına çıkan antrenörleri adeta alay ettiklerine pişman etti.

Tüm bu şakayı kaydedilip Youtube'a yüklenince 2 günde 3 yüz binden fazla izlendi.

Şampiyon Kick Boksçu, Antrenörlerini Alay Ettiğine Pişman Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şampiyon Kick Boksçu, Antrenörlerini Alay Ettiğine Pişman Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ChenServ: Ne o kameralar mobesami yoksa guvenlik kamerasimi Bütün gün keranin önünde gezmiş ler bide gizli kamera süsü vermişler toplasan 56 kişiler kalabalık olsa gizli kamera yerde abi kız onların yanına gidiyor gizli kamera olmà olasılığı sıfır traş yani anlayacaginiz 1 1 Yanıtla
  • ...: harika ya, bizde olsa kadının yeri evidir lafından kadının şırpıntı lafına ladar türlü yorumlar yazılırdı, güzel ülke kusura kalma da her yerin leş gibi sığır kokuyor 1 0 Yanıtla

Advertisement