Samet Aybaba'dan MHP Niğde Milletvekili Adayı Bayram'a Destek - Son Dakika
Güncel

Samet Aybaba'dan MHP Niğde Milletvekili Adayı Bayram'a Destek

Samet Aybaba\'dan MHP Niğde Milletvekili Adayı Bayram\'a Destek

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor Sportif Direktörü Samet Aybaba, MHP Niğde milletvekili adayı Vedat Bayram'ın davetlisi olarak Niğde'ye geldi.

05.05.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demir spor Sportif Direktörü Samet Aybaba, MHP Niğde milletvekili adayı Vedat Bayram'ın davetlisi olarak Niğde'ye geldi.

5 Şubat Stadyumu yanında bulunan sentetik çim sahada çocuklarla bir araya gelen Aybaba, burada sporculara, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Niğde Belediyespor forması dağıtarak, sporcuların antrenmanını izledi.

Stadyumda açıklamalarda bulunan Aybaba, "Vedat Bayram benim çok sevdiğim dostum spor adamı. İstanbul'da biz Beşiktaş'ta oynarken o çok önemli işler yapıyordu spor anlamında. Şimdi de Niğde'den aday oldu. Gönül bağımız var dostluğumuz var. Burada spor adına birçok konuda katkıda bulunacağına inanıyorum. O anlamda hem ziyaret hem destek hem de Niğde'yi bir daha görelim dedik. Burada bir kabus yaşamıştık Beşiktaş'ta çalışırken. Son dakikalar direklerden dönen toplar falan zor eledik Niğde'yi burada. Onlara da başarılar diliyorum. Bizim ülkemizin her yerinde gençlerimiz spor yapsın, kötü alışkanlıklardan kurtulsun. Biliyorsunuz Türkiye'nin en büyük sorunu bu kötü alışkanlıklar. Onlardan da kurtulacak tek yer spor alanlarıdır. Bu işte bilgi birikimi olan, gayretli olan insanların bu işi yönetmeye aday talip kişilere destek olunursa, onlarında ülkemizin gençlerine çok katkısı olacağını düşünüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram ise, "Samet hocanın buraya gelmesi Niğde için mühim bir şans. Çok önemli bir futbol gelişim projesi ve spor park projesi konmuştur programımızda. Bu gibi projeleri Samet Aybaba gibi Türk futbolunda yıldız olmuş, abi olmuş insanların bu gençlere itici güç olarak burada bulunması takdire şayan bir hadisedir. Kendisi söylediği gibi benim dostumdur. Türk futbolu adına önemli bir görev yapmıştır. Biz kendisine şehrimiz adına hoş geldin diyoruz" diye konuştu.

Samet Aybaba daha sonra MHP Seçim Bürosu'na geçerek burada, Spor Akademisi öğrencilerine forma imzaladı. - Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samet Aybaba'dan MHP Niğde Milletvekili Adayı Bayram'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement