Salih'in İslami Kıyafetli Resmi, Çizme'de Olay Oldu - Son Dakika
Spor

Salih'in İslami Kıyafetli Resmi, Çizme'de Olay Oldu

Salih\'in İslami Kıyafetli Resmi, Çizme\'de Olay Oldu

Salih Uçan'ı İslami kıyafetlerle resmeden Romalı futbolcu Benatia'nın gerçekleştirdiği paylaşım Çizme'de büyük yankı yarattı.

29.07.2014 18:01  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roma'lı futbolcu Mehdi Benatia'nın paylaştığı tweet İtalyan basınının büyük ilgisini çekti. Takımdaki müslüman oyuncuları, İslami kıyafetlerle giydiren Faslı futbolcunun yaptığı kolaj, büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçe'den ayrılarak sarı-kırmızılı ekibin yolunu tutan Salih Uçan'ın da içlerinde bulunduğu isimler arasında Seydou Keita, Adem Ljajic, Miralem Pjanic de yer aldı. İtalyanlar en ilginç kıyafetli bulduğu isim ise Türk futbolcu oldu.

"RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN"

Filistin'de yaşanan trajediye de unutmayan Benatia yayınladığı mesajında, "Tüm müslümanların Ramazan bayramı kutlu olsun, Allah Filistinli kardeşlerimize barışı getirsin" ifadesini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Salih'in İslami Kıyafetli Resmi, Çizme'de Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • HADİ YA;: Yıllardır TÜRKİYE üzerine oynanan son İMAJ versiyonu. YUH. . derim. 7 15 Yanıtla bora: Niye yuh diyorsun. Başbakanı işidçi olan bi ülkeden bahsediyorsun. Dur bunlar daha iyi günlerimiz. Bu yobazlar ilk fırstta Allahu ekber diye kafa kesip, sonrada o kanlı elleriyle gidip camide namaz kılarlar. 0 0

Advertisement